Top
  >  Win   >  Win: een tegoedbon voor een huurauto voor je roadtrip!
huurauto-roadtrip

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Van plan om te gaan fly en driven? Een leuk stedentripje op de planning? Of lekker roadtrippen door het zonnige zuiden? Huur een auto bij Sunny Cars! Deze organisatie verhuurt op 8.000 bestemmingen in 120 landen auto’s van kwaliteit. Er zijn nog veel meer voordelen aan het huren van een auto bij Sunny Cars. En psst. Wij mogen een tegoedbon t.w.v. 150 euro voor een huurauto weggeven. Lees snel verder!

Sunny Cars

Sunny Cars verhuurt al ruim 20 jaar auto’s en is één van de grootste, onafhankelijke Europese organisaties. Het bedrijf  hanteert het principe ‘rent a smile’ en dat is niet zo gek: een auto huren bij Sunny Cars heeft namelijk tal aan voordelen. Zo heb je dankzij de All-in huursom geen verborgen kosten, betaal je geen extra boekings/reserveringskosten, rijd je ongelimiteerde kilometers, betaal je geen extra kosten bij het ophalen van je auto én betaalt Sunny Cars bij schade of diefstal het eigen risico terug. Die smile is gegarandeerd!
huurauto-roadtrip

Win!

Enthousiast geworden en zin gekregen in een autovakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij mogen een winnaar blij maken met een tegoedbon t.w.v. 150 euro voor een huurauto van Sunny Cars. Om kans te maken, meld je aan voor de nieuwsbrief en zet hieronder in de comments waar jij het liefst naartoe zou gaan op roadtrip!
JA IK DOE MEE! 
UPDATE: Inmiddels is de winactie gesloten en hebben wij een winnaar geselecteerd. De winnaar heeft via email een reactie van ons ontvangen. 
De winactie loopt van 30 december 2018 t/m 6 januari 2019. Onder alle nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen en comments kiezen wij één winnaar. De winnaar wint een tegoedbon t.w.v. 150 euro, te besteden bij Sunny Cars voor juli 2019. Wordt er voor een hoger bedrag gehuurd, dan betaal je het resterende bedrag zelf.
Heb jij je aangemeld voor de nieuwsbrief of sta je al in onze database? Laat het dan onderaan dit artikel weten door een reactie te plaatsen. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle nieuwe aanmeldingen óf huidige ontvangers die een reactie hebben geplaatst. Over de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd. Wanneer je je aanmeldt ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief. No worries: we gaan je echt niet spammen. We sturen maximaal 1 keer per week een mailtje zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws. Ben je er zat van? Dan meld je je gewoon weer af. Alhoewel we natuurlijk hopen van niet 😉


Inspiratie opdoen voor een roadtrip? Lees dan over onze rondreis door Zuid Engeland.

Comments:

 • Kirsten

  2 januari 2019

  Jaaa wat tof!! Dit zouden mijn man en ik heel graag winnen. We willen dit jaar heel graag een roadtrip door Griekenland (Het vaste land) maken en daar hebben we natuurlijk een huurauto voor nodig!

  reply...
 • helen

  2 januari 2019

  ik zou een roadtrip willen maken met ons dochter die in maart uitgerekend wordt. Dan kunnen we heerlijk op ons gemak reizen en tussenstops maken! Anytime en anywhere met de auto.

  reply...
 • Tessa

  2 januari 2019

  Een roadtrip door de Highlands van Schotland. p.s ik ontvang de nieuwsbrief al.

  reply...
 • Ineke Hendriks

  2 januari 2019

  Ben al aangemeld maar zou héél graag gaan toeren in Halkidiki!

  reply...
 • Jelske

  2 januari 2019

  Roadtrippen via de wijnroute door de Elzas

  reply...
 • Jens

  2 januari 2019

  Ben al aangemeld maar zou héél graag gaan toeren

  reply...
 • André

  3 januari 2019

  Roadtrip door Zuid Afrika. Heerlijk big five, zon ,zee en een braai.

  reply...
 • Sanne N

  3 januari 2019

  Oeeh wat gaaf! ☘️Mijn vriend en ik zijn van plan in mei een rondreis te gaan maken door Marokko! Van het Atlasgebergte tot de woestijn en de mooie kustlijn! Een bijdrage aan deze fantastische reis is natuurlijk altijd leuk (en meer dan welkom)!!

  reply...
 • Paulien Duinkerken

  3 januari 2019

  Graag zou ik samen met mijn man een roadtrip maken door IJsland!!!

  reply...
 • Erwin

  4 januari 2019

  Wij zouden graag samen op stap willen gaan met een huurauto in Scandinavië ..
  Nog zoveel mooie plekken te zien, op de wereld. Kan nog wel een paar mooie bestemmingen opnoemen om met de (huur)auto te gaan ontdekken ..

  reply...
 • Remy van Gelderen

  5 januari 2019

  Samen met Paulien wil ik wel een rondje Ijsland doen :)) Vaste klant bij Sunny Cars, dus zeker welkom!

  reply...
 • Milou

  6 januari 2019

  Wooohoooo een leuke roadtrip op Ibiza zou wel tof zijn!

  reply...
 • B. Bosman

  29 januari 2019

  Italië staat nog steeds op ons lijstje. Buurt van Amalfi, of Sicilië… Hoe mooi zou dat zijn.

  reply...

post a comment