Top
  >  Europa   >  Winkelen in Zutphen: 6 toffe winkels die een bezoek waard zijn
winkelen-Zutphen

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan één van de oudste steden van Nederland? Wanneer je in Zutphen bent, zal jij je niet snel vervelen. De stad kent namelijk veel unieke winkels, waar jij ongetwijfeld een kijkje wilt nemen. Dit zijn zes leuke, bijzondere winkels of concept stores die jij wilt bezoeken wanneer je gaat winkelen in Zutphen.

RADIJS

Op de Laarstraat 20 vind je de prachtig ingerichte conceptstore RADIJS. Hier shop je de leukste handgemaakte producten voor in je huis, unieke kledinglabels van up-coming ontwerpers en het eigen label van RADIJS. Het bijzondere aan dit leuke winkeltje, is dat achterin de conceptstore een creatief atelier gevestigd zit, waar Esther Maria van Deijzen aan haar eigen kledinglabel Radijsje werkt. Daarnaast kan veel kleding op maat, kleur of naar wens gemaakt worden. Een bezoekje aan deze bijzondere conceptstore is zeker de moeite waard wanneer jij in Zutphen bent.
Openingstijden: maandag van 13:00 uur tot 17:30 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 10 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00.
Website: RADIJS 

Radijs-Zutphen

Concept-store-Radijs

WAAR

WAAR, aan de Korte Beukerstraat 14 in Zutphen, is een cadeauwinkel met eerlijke en duurzame producten. De naam WAAR staat namelijk ook voor fair trade en duurzaamheid. Ieder product bij WAAR heeft een eigen verhaal en is met liefde en zorg gemaakt. Je kunt hier de leukste vegan kookboeken, ecologische planten en zelfs herbruikbare boterhamzakjes kopen. Met zoveel bijzondere, duurzame producten, vind jij hier ongetwijfeld een bijzonder cadeautje. De keuze wordt nog lastig.

Openingstijden: geopend op maandag van 13:00 uur tot 17:30 uur, van dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17:30 uur en op iedere laatste zondag van de maand geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.
waar-zutphen

ByNord

Middenin de oude binnenstad van Zutphen is conceptstore ByNord gevestigd. Ieder item wat je hier kunt kopen heeft een bijzonder verhaal. Van sjaals tot plantenbakken: je vindt het bij ByNord. En als jij je afvraagt waar deze mooie items vandaan komen: de meeste items in de conceptstore ByNord komen uit noordelijke landen zoals Nederland en Denemarken.

Openingstijden: van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur en op zondag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Website: ByNord

Concept-store-by-Nordby-nord-zutphen

Stilleven

Direct naast conceptstore ByNord, vind je Stilleven. Wanneer je op zoek bent naar interieuradvies, ben je in de winkel van Mera Martinot aan het goede adres. ‘Meer stilte in je leven’, dat is waar Stilleven voor staat. Hier vind je interieurspullen van zachte materialen, hout en naturel tinten, want: rust in je interieur betekend meer rust in je leven.
Openingstijden: geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:30 uur.
Website: Stilleven

Hupsch

Ben je op zoek naar leuke sieraden, woonaccessoires of moet je nog een uniek cadeautje vinden? Breng eens een bezoekje aan conceptstore Hupsch, aan de Nieuwstad 4 in Zutphen. Hier vind jij ongetwijfeld de leukste cadeaus voor je vrienden of familie, of voor jezelf natuurlijk. Van vaasjes tot tassen van bijzondere merken; je koopt het bij conceptstore Hupsch.
Openingstijden: van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

hupsch-zutphen

Walk-In Zutphen

Voor de echte muziekliefhebbers is Walk-In in Zutphen een parel. In de gezellige Frankensteeg vind je deze leuke cd en vinyl outlet store. Twijfel je over het kopen van een elpee? Luister de elpee van te voren in de winkel met een lekker bakje koffie.

Openingstijden: geopend van dinsdag t/m donderdag van 10:15 uur tot 18:00 uur, vrijdag van 10:15 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 10:15 uur tot 17:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.


Meer Zutphen tips?

Lees dan ook: Weekendje Zutphen: alle culinaire hotspots op een rij.

post a comment