5x leuke restaurants in Delft

restaurants-delft

Waar kun je het lekkerst eten na een lange dag in Delft? Uiteraard kun je kiezen voor een heerlijk plekje in de zon (of onder de terrasverwarming) op de Beestenmarkt of op de Markt, maar er is meer. Wij zetten vijf lekkere restaurants in Delft voor je op een rij.

La Tasca

Houd je van Mediterraan eten en wil je je graag laten verrassen? La Tasca werkt niet met een vaste kaart, omdat er wordt gekookt met verse seizoensgroenten. De gerechten zijn niet alleen heerlijk van smaak, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Echt een feestje op je bord. Als je jezelf eens een luxe diner gunt, is La Tasca een absolute aanrader!

Website: La Tasca
Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 18:00 uur tot 22:00 uur.

restaurants-delft

La Tasca

Umai

Sushiliefhebbers opgelet! Aan de Nieuwe Langendijk zit – naar mijn smaak – het beste sushirestaurant van Delft. En het concept is all-you-can-eat, dus met een lege maag zal je niet naar huis gaan. Er is keuze uit zowel sushi als warme gerechten, zoals gebakken zalm of rundvlees. En wat zo fijn is aan dit sushirestaurant is dat het heel ruim is opgezet. Je zit niet bij de buurman op schoot, zoals in andere all-you-can-eat-restaurants nog wel eens het geval kan zijn.

Website: Umai
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 16:00 uur tot 22:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 12:30 uur tot 22:00 uur.

restaurants-delft

Umai

Fratelli

Vooral in de zomer is Fratelli een aanrader. Je vindt dit Italiaanse restaurant namelijk aan het gezelligste plein van Delft: de Beestenmarkt. Wij zijn fan van de huisgemaakte pizza’s, maar ook voor pasta’s kun je hier terecht. Naderhand kun je mooi op het plein blijven naborrelen.

Website: Fratelli
Openingstijden: dagelijks van 10:00 uur tot 00:00 uur

restaurants-delft

Fratelli

San Marco

Net als Fratelli is San Marco een lekker Italiaans restaurant, maar dit restaurant is meer geschikt bij minder weer. Er is namelijk geen terras, maar binnen kun je heerlijk genieten van de Italiaanse pizza’s.

Website: San Marco
Openingstijden: dagelijks van 17:00 uur tot 22:00 uur.

restaurants-delft

San Marco

HUmmUS

Te herkennen aan een te gekke roze bank voor het raam: HUmmUS. Dit vegan-friendly restaurant is opgezet door het jonge Delftse stel Jorine en Bilal. De combinatie tussen Bilals Arabische achtergrond en Jorines liefde voor koken werkt perfect. Waar kies jij voor? De tajine met vega kipstukjes, een maaltijdsalade met kikkererwten en falafel, de Marokkaanse tomatensoep of geroosterde aubergine? En dit is slechts een kleine greep van de kaart. Eetsmakelijk!

Website: HUmmUS
Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 17:00 uur tot 23:00 uur en donderdag en zondag van 17:00 uur tot 20:00 uur.

restaurants-delft

HUmmUS

Heb jij een favoriet restaurant in Delft dat niet in dit rijtje mag ontbreken? Deel het gerust en laat hieronder een reactie achter.


Meer tips voor Delft? Bekijk ook onze tips voor de leukste hotspots voor een heerlijk kopje koffie in Delft en onze city guide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *