Top
  >  Eten & Drinken   >  5x leuke restaurants in Delft
Restaurants-Delft

Laatst bijgewerkt op augustus 12, 2020

Waar kun je het lekkerst eten na een lange dag in Delft? Uiteraard kun je kiezen voor een heerlijk plekje in de zon (of onder de terrasverwarming) op de Beestenmarkt of op de Markt, maar er is meer. Wij zetten vijf lekkere restaurants in Delft voor je op een rij.

La Tasca

Houd je van Mediterraan eten en wil je je graag laten verrassen? La Tasca werkt niet met een vaste kaart, omdat er wordt gekookt met verse seizoensgroenten. De gerechten zijn niet alleen heerlijk van smaak, ze zien er ook nog eens prachtig uit. De gerechten die hier worden geserveerd zijn geinspireerd door de keukens rond de Middelandse Zee. Echt een feestje op je bord. Als je jezelf eens een luxe diner gunt, is La Tasca een absolute aanrader!
Website: La Tasca
Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 18:00 uur tot 22:00 uur en zondag op aanvraag.
Reserveer

restaurants-delft

La Tasca

Umai

Sushiliefhebbers opgelet! Aan de Nieuwe Langendijk zit – naar mijn smaak – het beste sushirestaurant van Delft. En het concept is all-you-can-eat, dus met een lege maag zal je niet naar huis gaan. Er is keuze uit zowel sushi als warme gerechten, zoals gebakken zalm of rundvlees. En wat zo fijn is aan dit sushirestaurant is dat het heel ruim is opgezet. Je zit niet bij de buurman op schoot, zoals in andere all-you-can-eat-restaurants nog wel eens het geval kan zijn.
Website: Umai
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 16:00 uur tot 22:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 12:30 uur tot 22:00 uur.

restaurants-delft

Umai

Fratelli

Vooral in de zomer is Fratelli een aanrader. Je vindt dit Italiaanse restaurant namelijk aan het gezelligste plein van Delft: de Beestenmarkt. Wij zijn fan van de huisgemaakte pizza’s, maar ook voor pasta’s, vlees en vis gerechten kun je hier terecht. Naderhand kun je mooi op het plein blijven naborrelen.
Website: Fratelli
Openingstijden: Van dinsdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 22:30 uur. restaurants-delft
Fratelli

San Marco

Net als Fratelli is San Marco een lekker Italiaans restaurant, maar dit restaurant is meer geschikt bij minder weer. Er is namelijk geen doorsnee terras maar een overdekt terras. Ook in het nog identieke binnengedeelte kun je heerlijk zitten.
Website: San Marco
Openingstijden: Maandag tot zaterdag van 17:00 uur tot 22:00 uur, zondag van 17:00 uur tot 21:00 uur.

restaurants-delft

San Marco

HUmmUS

Te herkennen aan een te gekke roze bank voor het raam: HUmmUS. Dit vegan-friendly restaurant is opgezet door het jonge Delftse stel Jorine en Bilal. De combinatie tussen Bilals Arabische achtergrond en Jorines liefde voor koken werkt perfect. Waar kies jij voor? De tajine met vega kipstukjes, een maaltijdsalade met kikkererwten en falafel, de Marokkaanse tomatensoep of geroosterde aubergine? En dit is slechts een kleine greep van de kaart. Eet smakelijk!
Website: HUmmUS
Openingstijden: woensdag, donderdag en zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 22:00 uur.

restaurants-delft

HUmmUS

Heb jij een favoriet restaurant in Delft dat niet in dit rijtje mag ontbreken? Deel het gerust en laat hieronder een reactie achter.


Meer tips voor Delft? Bekijk ook onze tips voor de leukste hotspots voor een heerlijk kopje koffie in Delft en onze city guide.

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment