5x de mooiste sauna’s van Nederland

mooiste-sauna-nederland

Nederland is het land van het wisselvallige weer. De ene week is het 25°C met zon en de volgende week lijkt er nooit een eind aan de regen te komen. Tijdens zo’n regenachtige dag is het natuurlijk heerlijk om een dagje naar de sauna te gaan. En tijdens je drukke leven is het natuurlijk een must om soms even ultiem te relaxen. Maar waar kan dat het best? Lees snel verder voor de mooiste sauna’s van Nederland.

Fort Resort Beemster, in Zuidoostbeemster

De naam zegt het al. Deze sauna bevindt zich in een oud fort. En naast dat de locatie uniek is, is deze sauna ook nog eens erg goed. Fort Resort Beemster is een wat duurdere sauna, maar dan krijg je er ook zeker ultieme luxe voor terug, bijvoorbeeld: een panorama sauna met uitzicht over de Beemsterpolder, een blotevoetenpad en een meditatietuin. Meer info: Fort Resort Beemster.

mooiste-sauna-nederland


Online-magazine-Travel-Rumors


De Veluwse Bron, in Emst

Rust, ruimte en privacy staan bij De Veluwse Bron centraal. Hier kun je genieten van een uitzicht over een prachtig meer. Aan ruimte is er bij deze sauna zeker geen gebrek, je hebt namelijk meer dan 9000 m2 aan wellnessfaciliteiten, bijvoorbeeld: een Oosters badhuis met hamam, een gletsjergrot en een Pakistaanse Zoutmijnsauna. Meer info: De Veluwse Bron.

mooiste-sauna-nederland

Devarana, in ’s-Hertogenbosch

Een bezoekje aan Devarana betekent een unieke beleving en je zal het hectieke dagelijkse leven even vergeten. De inrichting is leuk. Er is mooie belichting, waardoor je in een soort magische wereld beland. Ook heeft deze sauna een prachtige tuin. Naast dat deze sauna zich richt op sauna faciliteiten richten zij zich ook op de inwendige mens, een verbetering van de welzijn is een must. Voorbeelden van faciliteiten: een zoutgrot, een origineel stoombad en een Rasul. Meer info: Devarana.

mooiste-sauna-nederland

Sauna De Bronsbergen, in Zutphen

Heerlijk ontspannen in de mooie Achterhoek. Een wat kleinschalige sauna, maar dat zegt niets. Na een bezoekje aan deze sauna ben je gegarandeerd ontspannen. De gastvrijheid is zeer goed en de kwaliteit hoog. Geniet van de bio sauna, hout gestookte stilte sauna en de 70°C sauna. Een aanrader is om de Indiase ayurveda massage te boeken. Hierbij word je gemasseerd met heerlijke warme olie. Meer info: Sauna De Bronsbergen.

mooiste-sauna-nederland

SpaSereen, in Maarsseveen

Zin in een dagje luxe en kwaliteit? Dan is een bezoekje aan SpaSereen echt een aanrader. Hier ben je verzekerd van een dagje met alles erop en eraan. Geniet van de uitgebreide keuze aan faciliteiten. Voorbeelden van faciliteiten zijn: een opgietcabine, een zoutkristalcabine en de Marrakeshcabine. Meer info: SpaSereen.


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *