Top
  >  Europa   >  Fort Resort Beemster: één van de mooiste sauna’s in Nederland
resort-beemster

Waarschijnlijk kan je tal van redenen verzinnen om jezelf en je lief eens te verwennen met een relaxed en ontspannen weekendje weg. Is dat niet het geval, lees dan vooral verder en je hebt redenen te over! Fijn opwarmen in één van de mooiste sauna’s van Nederland, genieten van (h)eerlijk eten en alle tijd voor elkaar. Bij Fort Resort Beemster ben je hiervoor aan het juiste adres! Dit duurzame Wellness Resort vlakbij Amsterdam zorgt dat je niets tekort komt en jij en je lief zo volledig tot rust kunnen komen.

resort-beemster-

Fort Beemster; Een bijzondere locatie

Fort Resort Beemster is gevestigd in een unieke locatie, namelijk in een fort. Vroeger verdedigden de soldaten hier de Noord-Hollandse Beemsterpolder en sliepen ze in de lokalen met alle manschappen. Nu zijn de lokalen omgetoverd tot tien luxe kamers, twee suites en vier kamers in de fortwachterswoning. Alle kamers hebben prachtig uitzicht over de gracht. Dat is toch weer eens een heel ander uitzicht dan vanuit je eigen slaapkamer!

resort-beemster

Wellness en (h)eerlijk eten

Voor alleen een dagje ultieme ontspanning zit je goed bij Fort Resort Beemster. Je kan hier alle kanten op; van opgietingen in één van de bijzondere, mooie sauna’s, tot massages in de luxe spa, een heerlijke Hammam- behandeling of een heerlijke lunch in het Wellness restaurant. Je wordt hier volledig in de watten gelegd. Wil je dat alles voor je geregeld wordt zodat je niet teveel hoeft na te denken, kijk dan vooral eens bij een van de vele arrangementen die Fort Resort Beemster biedt.

resort-beemster

Overnachten bij Fort Resort Beemster

Wil je je weekend helemaal compleet maken, boek dan één van de luxe kamers of suites zodat je, na je saunabezoek, in je badjas naar je kamer toe kan. Interieurdesigner Osiris Hartman heeft in de voormalige fortwachterswoning tien luxe kamers ontworpen waar je na een heerlijk dagje ontspannen lekker op je bed kan ploffen en fijn kan nagenieten.
resort-beemster
Wil je meer weten over Fort Resort Beemster? Bezoek dan de website van Fort Resort Beemster.


Meer inspiratie opdoen voor een ontspannen dagje weg? Lees dan hier over de mooiste sauna’s van Nederland.

post a comment