Top
  >  Europa   >  Akasha Spa & Gym
akasha-spa-gym

Bij Akasha Holistic Wellbeing Centre in Amsterdam word je ondergedompeld in comfort en luxe. Gelegen in het drukbezochte vijf sterren Conservatorium hotel, kom je compleet tot rust in deze spa. Wij waren wel toe een een dagje ontspanning en dus bezochten wij deze unieke locatie met liefde!

Spa en faciliteiten

Akasha kenmerkt zich door middel van de vier basiselementen; earth (organische bar), water (spa),  fire (gym) en air (holistische groepslessen). De spa is opgedeeld in zeven behandelruimtes, een jacuzzi, sauna en Hammam. Er is een groot zwembad aanwezig en daarnaast kun je in het speciaal daarvoor ingerichte Watsu-bad, de Watsu behandeling ondergaan. Hierin onderscheidt Akasha zich van andere spa’s. Watsu is een unieke behandeling, waarbij je in het water, op het ritme van de muziek gemasseerd wordt. In de spa vind je diverse rustbedden waar gedroogd fruit, noten, verse thee en water ter beschikking worden gesteld. Maak gebruik van de groepslessen zoals yoga, pilates en meditatie of laat je stimuleren tijdens een personal training sessie in de gym. (Spierpijn gegarandeerd!).

Luxe-Spa-Amsterdam

Akasha Gym

Design

Niet alleen het Conservatorium Hotel maar ook de spa is ingericht door huisarchitect Piero Lissoni. Zijn werk laat vrijwel iedere bezoeker verbazen. Een mooie groene wand met echte planten bij binnenkomst, tot een design Hamam en sauna. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

Behandelingen en massages

Wij hebben de Ayurveda four hands massage en de Hot seashell massage mogen ervaren. Wat geweldig! Bij de Hot seashell massage wordt heel het lichaam met warme gladde schelpen gemasseerd. Door de combinatie van de warmte van de olie en de schelpen, en de masserende bewegingen ontspannen je spieren goed en wordt alles losgemaakt en afgevoerd. Bij de Ayurveda four hands massage, word je, zoals de naam al doet vermoeden, gemasseerd door twee therapeuten die alle massage grepen in evenredige bewegingen uitvoeren. Deze massage wordt uitgevoerd volgens de Indiase traditie, waarbij het derde oog en de hoofdhuid een belangrijke rol spelen. Therapeuten Carina en Ann hebben ons naar de zevende hemel gestuurd!

Akasha spa behandelingen

Behandelruimte

Akasha Lounge bar

Onderdeel van het serene Akasha is de Lounge Bar, waar je weldadige gerechten krijgt voorgeschoteld. Op de menukaart, welke word samengesteld met gebruik van de expertise van een voedingsdeskundige, vind je veel gezonde en lichte gerechten. Daarnaast serveren ze ook kruidenthee, verfrissende sappen en revitaliserende drankjes.

Toegang en prijzen

De spa en gym zijn vrij te bezoeken voor hotelgasten, maar ook als daggast of lid ben je hier van harte welkom. Exclusieve lidmaatschappen worden in diverse varianten aangeboden. Uiteraard zijn hier wel eisen aan verbonden en liegt de prijs er niet om. Voor zo’n €3500,- per jaar mag je onbeperkt gebruik maken van de spa- en gym faciliteiten, maar dan waan je je wel in het leven van de rich & famous van Amsterdam!

Akasha-finse-sauna-amsterdam-luxe

Finse Sauna

Past dit nou niet helemaal binnen je budget, maar wil je toch graag voor een dag dit unieke concept ervaren? Dagpassen zijn verkrijgbaar vanaf €75,- of voor een gereduceerd prijs bij het boeken van een behandeling.
Wil je meer weten over het Conservatorium Hotel? Lees dan hier alle ins en outs over het Conservatorium Hotel.


Bekijk alle tips voor nog meer wellness. Heb jij een favoriet die nog niet in dit rijtje staat en wil je die graag met ons delen? Laat het ons weten en deel het via een reactie hieronder!

post a comment