Top
  >  Eten & Drinken   >  5x bier drinken in Zwolle
bier-in-zwolle

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

Zwolle is gevuld met toffe plekken voor een avondje borrelen, maar waar moet je nou zijn voor een goed glas bier? Wij zetten 5 gezellige plekken voor bier in Zwolle voor je op een rij. Proost!

Sally O’Briens

Sally O’Briens is een gezellige Ierse pub die is gevestigd aan het Bethlehemkerkplein. Uiteraard geniet je er van lekkere Ierse biertjes. Ook is er livemuziek en kun je er live sport kijken op een groot scherm. Leuke tip: bezoek Sally’s op een dinsdag avond voor een te gekke avond Pubquiz!
Website: Sally O’Briens
Openingstijden: zondag t/m donderdag van 12:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 02:00 uur.

De Belgische Keizer

De Zwollenaren onder ons zullen De Belgische Keizer beter kennen als ‘De Belg’. In dit sfeervolle café-restaurant heb je een ruime keuze aan heerlijke Belgische speciaal biertjes. De Belgische Keizer vind je aan de Melkmarkt en is al jaren een ware hotspot voor een goede borrel.
Website: De Belgische Keizer
Openingstijden: zondag t/m donderdag geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 uur tot 02:00 uur.
bier-in-zwolle

Het Refter

Stadscafé het Refter bevindt zich in één van de oudste gebouwen van Zwolle aan het Bethlehemkerkplein. Er worden 24 speciaal bieren en wijnen van de tap geserveerd en meer dan 200 van de fles. Het is een gezellige plek voor een borrel met collega’s of een High-beer met vrienden. Ondanks dat het een gigantisch groot pand is dat vrijwel altijd vol zit, hangt er een gezellige sfeer en is het dan ook een van onze favorieten! Tip: vooral de nacho’s zijn erg lekker. Bestel wel direct een extra bakje van de dip, want die ga je zeker nodig hebben!
Website: Het Refter
Openingstijden: zondag t/m donderdag van 12:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 02:00 uur.

Bapas

Bapas staat voor speciaal bier en lekkere hapjes. Het restaurant heeft een uitgebreide bierkaart met bijzondere bieren. In de lekker Hollandse, Belgische keuken wordt er ook veel met bier gekookt. Het is een gezellige plek om neer te ploffen voor een lekker biertje. Meer weten over bier? Boek dan hier je bierproeverij. De eigenaren weten op een leuke, spontane manier je wegwijs te maken in de wereld van bier: van licht tot donker!
Website: Bapas
Openingstijden: dinsdag, woensdag en zondag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur, donderdag van 12:00 uur tot 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 01:00 uur.
bier-in-zwolle

Woodies

Aan de Melkmarkt vind je Woodies. Bij dit eetcafé geniet je van heerlijke speciaal bieren die je uit een ruim assortiment kunt kiezen. Ook vindt er regelmatig livemuziek plaats.
Website: Woodies
Openingstijden: dinsdag en woensdag geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur, donderdag van 11:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 01:00 uur en zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur.
bier-in-zwolle


Op zoek naar meer tips?

  • Lees dan al onze tips voor Zwolle zoals lunchen, dineren, wijnbarren en koffiebarren.

post a comment