Top
  >  Eten & Drinken   >  Brood & Zoets
brood-en-zoets

Gelegen aan de Mooierstraat te Amersfoort vind je Brood & Zoets in een intiem en sfeervol klein pandje. Buiten staan de mensen te wachten op een plekje. Dit moet een goed teken zijn! Stiekem zijn wij blij dat wij een tafeltje gereserveerd hebben en kunnen dan ook niet wachten om plaats te nemen!
Eenmaal binnen is het passen en meten. Er is volop gebruik gemaakt van de (kleine) ruimte van het pand. Kleuren komen je tegemoed, op de tafels staat bont servies dat totaal niet bij elkaar matcht en wat direct opvalt zijn de heerlijk ruikende zelfgemaakte taartjes en koeken. Maar ook de geur van verse koffie komt goed tot zijn recht.
Naast ons geniet een groep vrienden van een hightea. De etagere met allerlei taartjes ziet er te lekker uit! Toch bestellen wij een heerlijke salade die tot het dagmenu behoort met onder andere brie, walnoten en vijgen, en de biologische quiche. Welke lekkerder was? Don’t ask! Maar zoals deze, hadden wij ze nog nooit geproefd. Smullen!
Restaurants in Amersfoort
De kaart is uitgebreid. Volop keuze voor een gezonde lunch en snack. Toch even zondigen? Dan zijn de etageres zo gevuld met de verse taarten en koeken. Diverse koffie, smaken thee en verse sappen mogen uiteraard niet ontbreken.
Wij snappen wel dat, terwijl wij de laatste hap van ons suikervrije taartje nemen, er buiten nog steeds een rij mensen staan te wachten om plaats te mogen nemen. Zeker een aanrader wanneer je een dagje of nachtje in Amersfoort bent! Door de kleine ruimte, het vrolijke interieur en de enthousiaste en vriendelijke medewerkers is het een fijne plek om lekker te keuvelen!
Website: Brood & Zoets

post a comment