Top
  >  Eten & Drinken   >  Restaurant Meddens in Hilversum
restaurant-meddens-hilversum-echte-foto-1

Lunch, diner of zelfs een middernachtelijke borrel, dat kan in het net nieuw geopende Meddens in Hilversum! In dit voormalige warenhuis staat vis centraal, maar je kunt hier ook terecht voor een heerlijke burger of een sandwich met goede latte voor lunch.

De Look & Feel

Meddens vind je op de hoek van de Kerkstraat en ’s-Gravelandseweg in Hilversum. Dit monumentale pand uit 1914 sloot in 2011, na 34 jaar, de deuren van het warenhuis. Marco van Velthoven, eigenaar van MEDDENS, besloot dit pand een nieuw leven in te blazen en begon aan een ambitieus project. Het gehele pand werd gestript waardoor alleen de prachtige wenteltrap van het warenhuis overbleef. Dit niet voor minder.
Het pand telt vijf verdiepingen, waarvan elke verdieping zijn eigen karakter. Beneden is de sfeer open en ongedwongen, dit door grote ramen, helderblauwe en roze tinten in het interieur en de 360-graden bar en tafeltjes. Boven is de sfeer intiem en kun je terecht voor private dining. De sfeer doet je denken aan New York door de betonstuc op de muren en een houten vloer in visgraatpatroon. De 3e verdieping met groen en beplanting is geschikt voor private dining of meetings in een privéruimte voor 18 gasten. Met mooi weer kun je hier ook lekker buiten zitten. Last but not least… het zomerseizoen loopt hier lekker lang door, door de heaters en luifels.

Vis in de spotlight… Maar ook meer

Van kibbeling en kabeljauw tot kreeft en oesters, maar ook verukkelijke hamburgers, biefstuk en steaks. Het menu loopt heel erg uit een en er is keuze genoeg. Kies voor een uitgebreid diner of voor kleine hapjes als bruschetta en garnalenkroketjes. Geniet van deze overheerlijke gerechten terwijl een DJ soulmuziek verzorgd.

Benieuwd geworden naar Meddens?

Reserveer hier.


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment