Top
  >  Eten & Drinken   >  Bij pop-up restaurant De Dessertclub speelt het toetje de hoofdrol
De-Dessertclub

Laatst bijgewerkt op september 16, 2020

Een goed dessert steelt vaak de show tijdens het diner. Dit vonden ze bij De Dessertclub ook en daarom speelt in dit nieuwe pop-up restaurant het dessert de hoofdrol. Geen simpele toetjes, maar culinaire spektakels op je bord. En als we de menukaart moeten geloven, kun je een avond vol geuren, kleuren en smaken verwachten.

De Dessertclub

Apeldoorn is een nieuwe hotspot rijker. De Dessertclub opent hier namelijk op 23 juli haar deuren voor alle lekkerbekken en fijnproevers van Nederland. Hier kun je geen simpele gerechten verwachten maar pure fine dining, gemaakt van ingrediënten met natuurlijke suikers en zoetstoffen. Onder leiding van Meester Patissier Bart de Gans, de winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden, zijn de creatieve breinen achter het concept aan de slag gegaan om jou te voorzien van de meest bijzondere desserts. Het resultaat: een 7-gangen tasting menu.

Met het 7-gangen tasting menu krijg je een avondvullende beleving waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Het menu bestaat uit zowel zoete als hartige gerechten die zowel je ogen als je mond gaan verassen. Zo serveren ze een steak gemaakt van chocolade met aardappels van passievrucht. Of een slush van sinaasappel met een parfait van rozenblaadjes. En ook de Goudse kaas passeert de revue. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Voor een 7-gangen tasting menu betaal je €55,-. Dit is exclusief drinken, maar het restaurant biedt ook een wijn- of cocktailarrangement aan voor bij de desserts. Zo ben je de hele avond zoet en zorgt het restaurant ervoor dat het je aan niets ontkomt. Heerlijk!

The-Dessertclub-Apeldoorn-Travel-Rumors

Pop-up restaurant

Wie zin heeft in deze dessert only experience moet snel wezen. Het pop-up restaurant is namelijk geopend tot januari 2021 en het is nú al bijna volgeboekt. Het restaurant heeft ruimte voor maximaal 60 mensen.

Website: De Dessertclub
Adres: Zwitsalterrein in Apeldoorn, Vlijtseweg 140
7317 AK, Apeldoorn
Openingstijden: Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag. De inloop is van 17:30 uur tot 19:00 uur en reserveren is verplicht.


Heb je de smaak te pakken gekregen?

Hier vind je nog meer lekkere tips voor eten en drinken in Nederland.

post a comment