Top
  >  Gadgets   >  5x handige reisgadgets
handige-reis-gadgets

Zodra het weer mag en veilig is, gaan de meesten van ons weer massaal mooie reizen boeken. Waarschijnlijk heb je inmiddels al wel een lijstje gemaakt met bestemmingen waar je na de coronacrisis naartoe wilt. Maar nu je weet dat reizen niet zo voor de hand liggend is als dat het voor corona misschien leek, wil je er natuurlijk wel optimaal van genieten en het jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Daarom hebben wij een aantal handige reisgadgets voor je op een rijtje gezet: van een bril die jetlags bestrijdt tot een thermosbeker met een temperatuurregelaar. Alvast een goede reis!

Ayo lichttherapiebril

Ook altijd zo’n last van een jetlag? Dan is de lichttherapiebril van Ayo de oplossing! Met de bril verbeter je je slaap, je energie en herstel je van een jetlag door middel van gekleurd licht. Je kunt het vergelijken met de lampen voor lichttherapie die je op je bureau kunt zetten, maar dan in een draagbare variant. De bril schijnt blauw licht in je ogen (op een manier die niet hinderlijk is), zodat je als het ware een energieboost krijgt. Door het licht denkt je brein dat het nog geen bedtijd is, waardoor het slaaphormoon niet wordt aangemaakt. Bij de bril hoort een app, waarin je aan kunt geven wat je doelen zijn, zoals beter slapen of het bestrijden van een jetlag. In de app staan ook schema’s om extra energie te krijgen. Handig! Je hebt de bril in huis voor 269 euro.

Travis Touch vertaler

De Travis Touch is een kleine vertaalcomputer die ingesproken woorden en zinnen razendsnel kan omzetten in een andere taal. Het werkt heel makkelijk: je selecteert eerst twee talen, diegene die je wilt inspreken en diegene waarvan je een vertaling wilt hebben, bijvoorbeeld Nederlands en Spaans. Dan spreek je iets in als ‘ik zoek een restaurant’ en binnen een paar seconden komt de vertaling uit de luidspreker. Travis past in de palm van je hand en vertaalt meer dan 105 talen! Het apparaatje kost 149,95 euro.

handige-reis-gadgets

Slaaparmband van Philip Stein

Met de slaaparmband van Philip Stein val je sneller in slaap, heb je een betere nachtrust en word je uitgerust wakker. De armband is zacht, licht van gewicht en is voorzien van de Philip Stein technologie die ervoor zorgt dat je beter en dieper slaapt. Je doet de armband 15 tot 20 minuten voordat je gaat slapen om je pols en doet hem af wanneer je wakker wordt. Er is geen batterij of stroom nodig; handig als je op reis gaat! Een slaaparmband koop je vanaf 165 euro en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Slaaparmband-philip-stein

Air Mask

We zijn inmiddels allemaal gewend aan mondmaskers. Maar ga je straks naar een stad waar de lucht sowieso erg onzuiver is? Maak dan kennis met het O2TODAY air mask. Dit masker filtert schadelijke stoffen om je te beschermen tegen de gevaarlijke lucht. Hij is gevoerd met marino wol afkomstig uit de zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland. Dit materiaal zorgt ervoor dat je door dit masker extreem goed kunt ademen en dus niet benauwd of duizelig wordt. Het masker is verkrijgbaar met verschillende patronen en verschillende maten. Je koopt er een vanaf 17,64 euro.

handige-reis-gadgets

Ember Travel Mug

Nooit meer te warme of te koude koffie: de Ember Mug is de allereerste thermosbeker op aarde waarmee je de drinktemperatuur kunt verstellen. Zo kun je te hete koffie of thee laten afkoelen, en kan de beker je drankje twee uur lang op temperatuur houden. Althans, als je onderweg bent. Als je aan je bureau zit kan dat onbeperkt. De beker komt namelijk met een onderzetter die ook dient als oplader. Het deksel opent zich aan alle kanten en er zit een bluetooth-chip ingebouwd. Je kunt de temperatuur aanpassen door te draaien aan het onderste gedeelte van de beker, of door je smartphone via bluetooth met de beker te verbinden. Bij de beker hoort een app waarin je tevens verschillende soorten drankjes kunt instellen. Drink je je thee liever warmer dan je koffie? Met één druk op de knop kun je aangeven welke voorinstelling je wilt gebruiken. Er past 355 milliliter in de thermosbeker. Een Travel Mug kost 199,95 euro.

handige-reis-gadgets-ember-mug


Meer handige reisgadgets ontdekken?

Lees dan hier over toffe gadgets voor op reis.

post a comment