Top
  >  Europa   >  Hotel The Match Eindhoven: buiten gebeurt het
Hotel-the-match

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Centraal gelegen in het bruisende Eindhoven vind je een hotel dat anders is dan alle anderen. Ondanks dat het je aan de nodige faciliteiten niet ontbreekt, is de kans klein dat je deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken. In hotel The Match is namelijk alles erop gericht om jouw verblijf van binnen naar buiten te verplaatsen.
Wanneer je de lobby van hotel The Match binnenstapt, word je verrast door een arty interieur waar je via de zelfservice iPads in de lobby eenvoudig en snel incheckt. Volgens de Matchfixer (hotelmanager 2.0) heb je namelijk geen tijd te verliezen. Eindhoven wacht op je!

De diversiteit van Eindhoven

Wanneer je de deur van de lobby achter je dichttrekt, sta je gelijk met twee benen midden in het centrum van Eindhoven. Een stad met verborgen pareltjes en toffe hotspots. De diversiteit is enorm. Van ambachtelijk tot design en van sport tot cultuur. Je hoeft je dus geen seconde te vervelen.

Hotel-the-match

Culinaire avonturen

Culinaire avonturen beleven? Blijf dan vooral niet binnen. Hotel The Match ligt middenin het culinaire hart van de stad en is aan alle kanten omgeven door restaurant en bars. Ga dus lekker naar buiten en ontdek de smaak van Eindhoven. Vlees, vis, vegetarisch, veganistisch, fastfood en Michelin waardige gerechten, het staat allemaal op het menu. En je vindt het natuurlijk op loopafstand!

Chique en shabby

Voor de fijnste koffietentjes en de leukste cafeetjes zit je hier goed. Het centrum van Eindhoven staat bol van de hotspots die je niet mag missen! Wil je ’s avonds nog even gezellig een drankje drinken? Dit is geen probleem. Je bent namelijk zo ‘thuis’.

Faciliteiten

Handy smartphone

Iedere kamer is voorzien van een Handy smartphone. Een ideale tool waarmee je in no-time de leukste activiteiten en voorzieningen vindt.

Foodmarket

Zin in een midnight snack? In de lobby van het hotel vind je een foodmarket waar je terecht kunt voor het hoognodige. De shop is 24/7 geopend.

Parkeren

Ben je met de auto? Je parkeert je auto makkelijk en snel in de parkeergarage van het hotel.

Ga je voor queen- of kingsize?

Wanneer je na een lange dag onverwachts toch even in je kamer belandt, geniet je van comfort en ruimte. De kamers zijn stijlvol aangekleed en voorzien van zachte queen- of kingsize bedden. De doucheruimte is afgeschermd met doorzichtig glas wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.
Hotel-the-match
Boek je verblijf in Eindhoven bijhotel The Match via de website.

post a comment