Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Swing erop los op het water tijdens WORLD CLUB DOME op zee!
world-club-dome-travel-rumors

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Voor de electro-liefhebbers onder ons hebben we goed nieuws! Het bekende wereldfestival WORLD CLUB DOME gaat namelijk een uitstapje naar zee maken. De Middellandse Zee om precies te zijn! Vaar langs de grote steden zoals Barcelona en Ibiza terwijl je los gaat op één van de vijf dansvloeren die het cruiseschip Norwegian Pearl van Norwegian Cruise Line gaat kennen. En met de line-up in het vooruitzicht, gaat dit zeker hét festival van het jaar worden! Lees gauw verder.

WOLRD CLUB DOME – Cruise Edition

Vanuit je bed rollend naar het festival terrein, dat willen we toch allemaal? Van 12 tot 16 augustus is dat mogelijk tijdens het WORLD CLUB DOME festival die dit jaar gehouden wordt op het cruiseschip van de ‘Norwegian Pearl‘, een cruiseschip van Norwegian Cruise Line. Deze vaarmaatschappij kennen we natuurlijk allemaal door de grote cruiseschepen en indrukwekkende reizen die je met de schepen kunt maken. Tijdens deze unieke festival ervaring vaar je van Barcelona naar Ibiza, Sète en weer terug naar Barcelona. De boot zal ook nog twee dagen in de haven van Ibiza verblijven waar je ook verder kunt feesten op de Balearen eiland. Wauw!
Met een line-up waar je U tegen zegt, is dit festival zeker een aanrader voor alle rave fanaten van de wereld. De artiesten die de boot letterlijk tot haar grondvesten gaat laten schudden, zijn al bekend en zullen onder andere Don Diablo, Lost Frequencies, Felix Kröcher, MATTN, Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike en Le Shuuk helpen om alle feestgangers te laten bewegen. Daarnaast is het ook mogelijk om een exclusieve meet & greet te krijgen met jouw favoriete artiest!
De boot heeft plek voor 2.500 feestbeesten en kun je losgaan op de gehele boot! Er zullen vijf dansvloeren zijn, een openlucht arena en uiteraard de verschillende live acts die zowel overdag als ‘s nachts zullen spelen. Daarnaast zal er ook een speciaal dek zijn voor radiomakers en influencers.

Genoeg plek op de Nowegian Pearl

En ik hoor je denken: 2500 festivalgangers, wat zijn de faciliteiten? Geen zorgen, want aan alles is gedacht! De boot kent welgeteld 15 bars en lounges, 16 restaurants, een groot zonnedek, bubbelbaden, een spa en zelfs fitnessstudio. Dansen maakt je natuurlijk ook hongerig, en gelukkig kun je de hele dag door gratis eten in de verschillende restaurants. Van Franse cuisine tot sushi en tapas: voor iedereen is er wat te eten!
Je kunt al zo’n toffe festival ervaring hebben vanaf €895,- per persoon. Een pakket inclusief vliegreis en alcoholische drankenpakket is mogelijk vanaf €1278,- per persoon. Hiervoor krijg je vijf dagen op het cruiseschip, een bed, onbeperkt eten en al je favoriete artiesten die optreden.
Deze geweldige uitvoering van een festival is perfect voor festivalgangers in hart en nieren! Schrijf dus 12 tot 16 augustus groot in je agenda want dan zal dit drijvende clubhotel zijn komst gaan maken. Er zijn nog kaarten te koop, dus bel vandaag al je vrienden nog op! Dit wil je toch niet missen?

Boeken

Stap aan boord tijdens World Club Dome van 12 t/m 16 augustus 2019. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Cruisewinkel vanaf 859 euro per persoon.

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment