Top
  >  Fashion & Beauty   >  Functioneel én stijlvol: de Protest wintersportkleding voor heren
wintersportkleding-heren

Toffe kleurencombinaties geïnspireerd op de mod-stijl van de jaren 60, lange parka jassen en workwear zijn dé trends deze winter. Protest springt in op deze trends met de lancering van hun wintersportkleding voor heren. Ontdek de nieuwe collectie en scoor je nieuwste outfit voor dit seizoen! 

Lange Parka

In de streetwear is het een ware trend en nu ook op de piste: lange parka jassen. De langere parka van Protest zorgt voor bescherming, extra warmte én heeft een tijdloze look. Hierdoor krijgt je sportieve outfit een stoere twist.

wintersportkleding-heren

De Consider jas

Retro sport

De Retro Sport collectie is geïnspireerd op de Mod-stijl uit de jaren ’60. Met deze items sta jij zeker helemaal on trend op de piste. De strakke kleurblokken en opvallende kleuren trekken zeker de aandacht en staan geweldig in een spierwit sneeuwlandschap!

wintersportkleding-heren

De Coffee jas

wintersportkleding-heren

De Yoyo jas

Workwear

De Workwear van Protest is, zoals de naam al weggeeft, geïnspireerd op werkkleding, wat het uiterst functioneel maakt. Het merk heeft gerecyclede materialen voor de collectie gebruikt, zo ga je niet alleen stijlvol maar ook duurzaam de piste op!

wintersportkleding-heren

De Terence salopette

Protest

Het merk Protest is een begrip voor internationale wintersporters. En dat is niet zo gek: alles is geperfectioneerd tot in de kleinste details. Van de mooiste stoffen tot de beste ritsen en ook nog eens fashionable designs. Protest is in 1993 opgericht en het is een Nederlands merk!
Voor de gehele collectie, bezoek de website van Protest.


Wel plannen, maar nog geen wintersport vakantie geboekt?

  • Lees dan hier al onze verhalen bomvol tips voor wintersport.

post a comment