Top
  >  Europa   >  Schotland in beeld
schotland-in-beeld

Schotland is uitgeroepen tot het mooiste land ter wereld en daar zijn wij het dan ook helemaal mee eens. Wij vertrokken vanaf IJmuiden naar Newcastle met DFDS Nederland, om vanaf daar per auto rond te reizen door dit prachtige groene land.
Wij brachten Schotland in beeld. In slechts 100 seconden proberen wij jou het gevoel te geven alsof jij op de achterbank met ons mee hebt gereisd! Bekijk hier onze video, waarin wij je meenemen met DFDS vanaf IJmuiden naar Newcastle, Edinburgh, Glencoe, Kilchurn Castle, de Duke’s Pass en Dumbarton. Kijk je mee?

Rondreizen door Schotland

Wil jij graag meer lezen over onze rondreis, de bestemmingen en vooral onze tips? Lees dan het artikel hier over onze rondreis door Schotland.

WIN een overtocht naar Schotland

Wil jij net als ons zo’n geweldige rondreis maken door Schotland? Doe dan mee aan de win-actie van DFDS Nederland! Klik voor 13 oktober op onderstaande link en maak kans op een overtocht voor 4 personen naar Dover of Newscatle.
Doe mee en bezoek de website: DFDS Nederland.

Een Indian Summer met DFDS

Kun jij niet wachten en wil jij het liefst direct vertrekken na het zien van deze video? Goed nieuws! DFDS Nederland deelt met haar Indian Summer campagne flinke kortingen uit op deze overtocht. Ontdek meer en bezoek de website: DFDS Indian Summer.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met DFDS. Travel Rumors kiest alleen samenwerkingen uit, wanneer wij daadwerkelijk achter het product, de dienst of het bedrijf staan. Het moet volledig bij ons passen en zijn daarom erg blij met dit soort samenwerkingen, omdat wij deze verhalen graag met jullie delen!

post a comment