Top
  >  Eten & Drinken   >  8x tapas restaurants in Zwolle
tapas-eten-zwolle

Wat is er gezelliger dan een avondje tapas eten? In de hoofdstad van Overijssel ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Wij delen graag onze favoriete hotspots met jou en zetten 8 Zwolse restaurants waar je heerlijk tapas kunt eten voor jou op een rij. Comer Sabroso (smakelijk eten)!

1. Las Rosas

Middenin het historische centrum van Zwolle vind je Las Rosas. Spaanse passie en Zwolse gezelligheid komen samen in dit restaurant. Voor €25,95 euro per persoon kun je er 3 uur lang onbeperkt genieten van authentieke, mediterrane gerechtjes. Voor een lekker karakteristiek wijntje ben je er ook aan het goede adres. In de zomer en bij mooi weer is het terras van Las Rosas ook zeker een aanrader. Je kijkt hier van je af richting de Zwolse gracht en kunt perfect mensen kijken vanaf hier.
Website: Las Rosas
Openingstijden: iedere dag geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur en voor een late night snack tot 1.00 uur.

tapas-eten-zwolle-las-rosas

 

2. De Zoete Inval

Bistro De Zoete Inval bevindt zich in een oud pakhuis aan de Jufferenwal, dat stamt uit 1835. Hier kun je voor €28,75 euro per persoon onbeperkt genieten van de ‘Bistro Proeverijtjes’ van de uitgebreide kaart. Je kunt zelf de volgorde bepalen waarin je de gerechtjes eet. Kies bijvoorbeeld voor de Entrecote met bearnaisesaus, de paddenstoelen ragout of een lekkere crème brûlée.
Website: De Zoete Inval
Openingstijden: iedere dag geopend vanaf 16:30 uur
Reserveer direct

3. In Den Hoofdwacht

Bij In Den Hoofdwacht eet je in één van de meest sprekende en gaaf behouden gebouwen in Zwolle. Hier serveren ze mooie gerechtjes ter grootte van een tussengerecht. Deze gerechtjes wisselen per seizoen en worden bereid met biologische producten uit de regio. Op de kaart vind je ook een wijnadvies en op de wijnkaart staat een uitgebreide uitleg.
Website: In Den Hoofdwacht

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur en vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur.

Tapas eten Zwolle in Den Hoofdwacht

4. La Bodega

La Bodega bevindt zich aan het Bethlehemskerkplein. Bij deze tapasbar geniet je van heerlijke Spaanse gerechtjes in een gezellige Spaanse sfeer mét Spaanse gastvrijheid. Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en home made marinades. Voor een lekker, authentiek Spaans wijntje ben je er ook aan het goede adres. Tip: ben je met een grotere groep? Zorg dan dat je op tijd een reservering maakt. Reserveren voor kleine groepen is helaas niet mogelijk, dus zorg dat je er op tijd bent want het zit er regelmatig vol.
Website: La Bodega
Openingstijden: dinsdag t/m zondag geopend van 16:00 uur tot 00:00 uur.

tapas-eten-zwolle-la-bodega

5. Kota Radja

Bij Kota Radja eet je Asian Tapas: authentieke en vernieuwende gerechtjes uit diverse Aziatische landen. Zo wordt er Japans, Chinees, Koreaans en Thais eten geserveerd. Mocht je het lastig vinden om te kiezen, dan kan Kota Radja een combinatie van de gerechtjes voor je samenstellen. De gerechten worden in het midden van de tafel geserveerd, zodat je ze kunt delen met vrienden, familie of collega’s. Kota Radja bevindt zich aan de Melkmarkt.
Website: Kota Radja
Openingstijden: dinsdag t/m zondag geopend van 16:00 uur tot 23:00 uur.

6. Uno

Aan de Nieuwe Markt vind je Uno. Het restaurant is gevestigd in het oude postkantoor van Zwolle. Je geniet er onbeperkt van heerlijke Spaanse tapas, voor €25,00 per persoon van maandag t/m woensdag, en van donderdag t/m zondag voor €27,50 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen maar €15,00. Per ronde kun je er 2 à 3 gerechten bestellen. De dranken en de desserts zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Website: Uno
Openingstijden: zondag t/m donderdag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 22:30 uur.
Tapas-eten-Zwolle

7. Hap en Tapkamer

De Hap en Tapkamer vind je in de Voorstraat midden in het centrum van Zwolle. Hier kun je uitgebreid genieten van heerlijke tapas en een bijpassend drankje. De Hap en Tapkamer grenst aan de keuken van Stadcafé Blij waardoor de kaart je verrast met genoeg keuze. Ook serveren ze in dit gezellig restaurant negen verschillende speciaal bieren, dus er zit vast iets bij voor jou!
Openingstijden: dinsdag t/m donderdag geopend vanaf 16:00 uur, vrijdag en zaterdag vanaf 12:00 uur en zondag vanaf 14:00 uur.

8. La Cubanita

La Cubanita is een tapasrestaurant die werkt volgens een vaste formule en heeft inmiddels 52 vestigingen door heel Nederland. Ook in Zwolle vind je dit restaurant waar je verzekerd bent van zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas. In een unieke Cubaanse omgeving geniet je van de mooie dingen des levens. Het motto van La Cubanita is niet voor niets: La vida es un carnava. Voor een vast bedrag eet je hier zeven dagen per week 2,5 uur lang onbeperkt tapas. Van zondag tot en met maandag betaal je 19,50 euro per persoon en van vrijdag tot zaterdag 23,50 euro per persoon.
Openingstijden (keuken): zondag t/m donderdag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur, en vrijdag t/m zaterdag van 17:00 uur tot 23:00 uur.


Meer inspiratie opdoen voor een etentje in Zwolle?

Lees dan hier over:

post a comment