6x tapas restaurants in Zwolle

tapas-eten-zwolle

Er is toch niets gezelliger dan een avondje tapas eten? In de hoofdstad van Overijssel ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Wij delen graag onze favoriete hotspots met je, daarom hier 5 restaurants waar je heerlijk tapas kunt eten in Zwolle. Comer Sabroso (smakelijk eten)!

1. Las Rosas

Middenin het historische centrum van Zwolle vind je Las Rosas. Spaanse passie en Zwolse gezelligheid komen samen in dit restaurant. Voor €25,95 euro per persoon kun je er 3 uur lang onbeperkt genieten van authentieke, mediterrane gerechtjes. Voor een lekker karakteristiek wijntje ben je er ook aan het goede adres.

Website: Las Rosas
Openingstijden: iedere dag geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur.

tapas-eten-zwolle

Las Rosas Zwolle

2. De Zoete Inval

Bistro De Zoete Inval bevindt zich in een oud pakhuis aan de Jufferenwal, dat stamt uit 1835. Hier kun je voor €28,75 euro per persoon onbeperkt genieten van de ‘Bistro Proeverijtjes’ van de uitgebreide kaart. Je kunt zelf de volgorde bepalen waarin je de gerechtjes eet. Kies bijvoorbeeld voor de Entrecote met bearnaisesaus, de paddenstoelen ragout of een lekkere crème brûlée.

Website: De Zoete Inval
Openingstijden: iedere dag geopend van 16:30 uur – 22:00 uur.

Reserveer direct

3. In Den Hoofdwacht

Bij In Den Hoofdwacht eet je in één van de meest sprekende en gaaf behouden gebouwen in Zwolle. Hier serveren ze mooie gerechtjes ter grootte van een tussengerecht. Deze gerechtjes wisselen per seizoen en worden bereid met biologische producten uit de regio. Op de kaart vind je ook een wijnadvies en op de wijnkaart staat een uitgebreide uitleg.

Website: In Den Hoofdwacht

Openingstijden: maandag van 17:00 uur – 01:00 uur, dinsdag tot donderdag van 17:00 uur – 01:00 uur, vrijdag en zaterdag van 12:00 uur – 03:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 00:00. 

tapas-eten-zwolle

In Den Hoofdwacht Zwolle

La Bodega

La Bodega bevindt zich aan het Bethlehemskerkplein. Bij deze tapasbar geniet je van heerlijke Spaanse gerechtjes in een gezellige Spaanse sfeer mét Spaanse gastvrijheid. Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en home made marinades. Voor een lekker, authentiek Spaans wijntje ben je er ook aan het goede adres. Tip: ben je met een grotere groep? Zorg dan dat je op tijd een reservering maakt. Reserveren voor kleine groepen is helaas niet mogelijk, dus zorg dat je er op tijd bent want het zit er regelmatig vol.

Website: La Bodega
Openingstijden: dinsdag t/m zondag geopend van 16:00 uur tot 00:00 uur.

tapas-eten-zwolle

La Bodega Zwolle

Kota Radja

Bij Kota Radja eet je Asian Tapas: authentieke en vernieuwende gerechtjes uit diverse Aziatische landen. Zo wordt er Japans, Chinees, Koreaans en Thais eten geserveerd. Mocht je het lastig vinden om te kiezen, dan kan Kota Radja een combinatie van de gerechtjes voor je samenstellen. De gerechten worden in het midden van de tafel geserveerd, zodat je ze kunt delen met vrienden, familie of collega’s. Kota Radja bevindt zich aan de Melkmarkt.

Website: Kota Radja
Openingstijden: dinsdag t/m zondag geopend van 16:00 uur tot 22:30 uur.

Uno

Aan de Nieuwe Markt vind je Uno. Het restaurant is gevestigd in het oude postkantoor van Zwolle. Je geniet er onbeperkt van heerlijke Spaanse tapas, voor €25,00 per persoon van maandag t/m woensdag, en van donderdag t/m zondag voor €27,50 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen maar €15,00. Per ronde kun je er 2 à 3 gerechten bestellen. De dranken en de desserts zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Website: Uno
Openingstijden: zondag t/m donderdag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 uur tot 22:30 uur.

tapas-eten-zwolle


Meer inspiratie opdoen voor een etentje in Zwolle? Lees dan hier over plekken om lekker te lunchen in Zwolle

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *