Top
  >  Fashion & Beauty   >  De nieuwe The North Face wintersportkleding: voor iedere activiteit!
the-north-face-steep-series-collectie-2-1

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

The North Face is een bekend merk dat zich heeft gespecialiseerd in producten voor avontuurlijke buitensporters, zoals kleding, tassen, schoenen, slaapzakken en tenten. Het merk komt deze winter met gloednieuwe wintersportkleding die geschikt is voor iedere activiteit. Je bent altijd goed uitgerust met The North Face wintersportkleding. Een echte must have voor iedereen die van wintersport houdt of binnenkort naar de sneeuw gaat.  En wij hebben een primeur, want vanaf vandaag is deze collectie beschikbaar. Take a look!

The North Face

Het bedrijf The North Face is in 1996 opgericht door Douglas Tompkins, in San Francisco, Amerika. Het idee voor het merk kwam tijdens een bergwandeling op Eagle Mountain in Minnesota. De naam The North Face verwijst naar het deel van de berg wat het koudst en het moeilijkst is om te beklimmen.
De producten van het merk zijn geschikt voor iedereen. Ze hebben een mode bewust design én zijn functioneel. Je hebt altijd de perfecte uitrusting, op welk avontuur je ook gaat. Of dit nu een wandeltocht, het beklimmen van een berg of een fietsrit is, je bent good to go met de producten van The North Face.
The-North-Face-wintersportkleding

De nieuwe FW18 Steep Series-collectie

The North Face introduceert een gloednieuwe lijn: de FW18 Steep Series-collectie. De collectie bestaat uit één uitrusting, bestaande uit de Purist Pants en de Jackets, en is geschikt voor iedere activiteit. Het is ontworpen in samenwerking met atleten, en is hun ultieme metgezel; van de koudste uithoeken tot de diepste valleien. Check it out:

The-North-Face-wintersportkleding

De jackets

The-North-Face-wintersportkleding

De Purist Pants

Voor meer informatie en het bekijken van de gehele collectie: bezoek de website van The North Face.


Meer inspiratie opdoen voor wintersportkleding?

post a comment