Top
  >  Europa   >  4x boetiekjes in Zwolle
boetiekjes-in-zwolle-travel-rumors-moonloft

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

Naast grote winkelketens heeft Zwolle ook leuke boetiekjes waar je mooie tassen, sieraden, kleding en interieur accessoires kunt scoren. In de boetiekjes in Zwolle is een goed gevulde portemonnee een must, want je kijkt je ogen uit door al dat moois. Voor wanneer je de drukke winkelstraten wil ontvluchten, hebben wij een paar favorieten op een rijtje gezet. 

1. Moonloft

Via een zijstraatje naast schoenwinkel Amigo loop je zo recht op het boetiekje ‘Moonloft’ af wat in de Spoelstraat zit. De buitenkant van de winkel ziet er mooi versierd uit en nodigt je meteen uit om binnen te stappen. ‘Moonloft’ is een kleine winkel, maar wel met veel verschillende producten. Het boetiekje verkoopt vooral (handgemaakte) sieraden van de leukste, trendy merken van het moment. De sieraden zijn allemaal trendy en van goeie kwaliteit. Ook verkoopt de winkel baby spulletjes, interieurdecoratie, kleding, lingerie en notitieboekjes. ‘Moonloft’ heeft een online webshop, maar het is natuurlijk het leukst om zelf langs de winkel te gaan en een kijkje te nemen.

Je vindt ‘Moonloft‘ aan de Spoelstraat, nummer 32.
Openingstijden van ‘Moonloft’ zijn dinsdag 13:00 uur tot 17:30 uur, woensdag 11:00 uur tot 17:30 uur, donderdag 11:00 uur tot 19:00 uur, vrijdag 11:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag 11:00 uur tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten.

boetiekjes-in-zwolle-moonloft-travel-rumors boetiekjes-in-zwolle-moonloft2-travel-rumors

2. Sassy

Sinds 2017 is de kledingzaak ‘Sassy’ te vinden onder de rook van de Sassenpoort. De winkel is tevens ook het het zusje van boetiek ‘Spotted’ dat schuin tegenover de winkel zit. De kledingzaak richt zich op de jonge, werkende vrouw die houdt van trendy en modebewuste kleding. ‘Sassy’ verkoopt Scandinavische merken met kleding van mooie materialen en met verfijnde details. Het boetiekje verkoopt niet alleen kleding, maar ook schoenen en sieraden. Kortom: van top tot teen kun je terecht bij deze hippe winkel.

Sassy‘ vind je in de Sassenstraat, nummer 76.
Het boetiekje is op maandag geopend van 13:00 uur tot 17:30 uur op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn ze geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur op donderdag van 10:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

3. Engel Winkelcafé

Schuin tegenover het beeld van aartsengel Michaël vind je ‘Engel Winkelcafé’. De producten die ‘Engel Winkelcafé’ verkoopt, zijn fairtrade, gerecycled of handgemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo verkopen ze producten zoals dekens, kaarsen, thee, glazen en spullen voor in huis. Bij ‘Engel Winkelcafé’ kun je niet alleen leuke dingetjes scoren, maar kun je ook terecht voor een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje.
Het is ook mogelijk om vanaf 8:00 uur te ontbijten en s’ middags te lunchen. Al het eten dat ze verkopen is vers, biologisch, fairtrade en gemaakt door mensen met een beperking. Leuk om te weten: een deel van de winkelomzet schenkt ‘Engel Winkelcafé’ aan ‘Work With Nature’, een stichting die zich inzet voor het behoud van het regenwoud in Costa Rica.

Je vindt ‘Engel Winkelcafé‘ aan Grote Markt 3.
De openingstijden zijn van maandag-zaterdag 8:00 uur tot 17:30 uur op zondag van 9:30 uur tot 17:00 uur.
Engelwinkel

4. Bagheera

In de Roggenstraat vind je de winkel ‘Bagheera’ . Dit boetiekje is je nieuwe favoriete hotspot voor mooie accessoires en sieraden. Met een ruime keuze uit horloges, kettingen, ringen, oorbellen en armbanden voor mannen en vrouwen kun je er voor al je sieraden terecht. ‘Bagheera’ verkoopt veel mooie merken met de laatste trends die je in Zwolle en omgeving niet snel ergens anders vindt. Het boetiekje heeft naast een fysieke winkel ook een online webshop.

Bagheera‘ vind je op Roggenstraat 11.
De winkel is geopend op maandag van 13:00 uur tot 18:00 uur en op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op donderdag zijn ze van 10:00 uur tot 21:00 uur geopend, op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag 13:00 uur tot 17:00 uur.
boetiekjes-zwolle


Benieuwd wat voor leuks nog meer in Zwolle te vinden is?

post a comment