Top
  >  Europa   >  The Student Hotel Eindhoven: ‘May the student in you never die’
the-student-hotel-travel-rumors-header

Laatst bijgewerkt op augustus 6, 2020

Ben je op zoek naar een stimulerende omgeving en wil je onderdeel uitmaken van een opwindende wereldwijde community? Dan is een verblijf in The Student Hotel Eindhoven iets voor jou. Dit imposante en centraal gelegen studentenhotel is dé plek waar iedereen met een nieuwsgierige, open en avontuurlijke mindset een inspirerende tijd beleeft.

The Student Hotel

Wanneer je met de trein aankomt op Eindhoven centraal, kun je The Student Hotel niet missen. Het 80 meter hoge hotel bevindt zich aan de overkant van de straat en nodigt door de moderne architectuur uit om een kijkje te nemen achter de voordeur. Eenmaal binnen word je door een vrolijke en informele sfeer begroet. Het interieur van de lobby valt direct op: hip en creatief. Net zoals alle jonge en internationale gasten.
The Student Hotel is in de eerste plaats een plek waar studenten voor langere tijd kunnen verblijven. Daarnaast is het hotel gevuld met hotelgasten en bezoekers van restaurant/bar The Commons. Na een bezoek aan The Student Hotel ben je een kleurrijke ervaring rijker. Het kan zelfs zo zijn dat je kijk op de manier waarop we leven, werken en reizen is veranderd.
The-Student-Hotel-Travel-Rumors-sportschool

Faciliteiten

Je vindt The Student Hotel niet alleen in Eindhoven, maar op meerdere locaties in binnen en buitenland. Alle locaties zijn gebouwd met dezelfde blueprint in gedachten: volledig uitgeruste kamers en studio’s, keukens (gedeeld of privé), een wasserette, flexibele co-working ruimten en chill-out lounges. Daarnaast kun je je in het hotel vermaken in de sportschool, de bibliotheek of achter de pingpongtafel. Word je gelukkiger van een potje tafeltennis, biljart of beerpong? Ook aan jou is gedacht.
Het kloppende hart van het hotel bevindt zich op de begane grond. Hier ontmoet je medestudenten en andere mensen met een student-for-live hart. Wanneer je na een eerste ontmoeting behoefte hebt aan diepgaander contact kun je o.a. terecht in het audiotorium van The Student Hotel. Deze plek boordevol inspiratie zet je aan tot nadenken, ontdekken en co-creatie.
Voor het organiseren van een netwerkevenement, een eendaagse cursus of een verzorgde werklunch is in The Student Hotel plek genoeg. Stijlvol ingerichte klaslokalen met een volledig aanbod van audiovisuele technologie ondersteunen en bieden de ideale omgeving voor een presentatie of een workshop.
The-Student-Hotel-Travel-Rumors-restaurant-The-Common
Voor een ontbijt, lunch of warme maaltijd kun je terecht bij The Common. Een restaurant/bar in het hotel met 250 zitplaatsen. Plek genoeg dus!
Kom je niet met de trein maar met de auto? Dan kun je naast het hotel tegen betaling parkeren.

Kamers

Met ruim 400 kamers is The Student Hotel één van de grootste hotels van Eindhoven. De kamers zijn stuk voor stuk ruim opgezet en voorzien van een grote badkamer met een open douche, wastafel en toilet. Daarnaast kun je vanaf een sfeervol zitje genieten van je favoriete tv-programma. Niet geheel onbelangrijk: het uitzicht is adembenemend.
The-Student-Hotel-Travel-Rumors-kamer
Boek je verblijf via de website van The Student Hotel en geniet van een weekend in Eindhoven!


Op zoek naar meer hotspots in Eindhoven?

post a comment