Top
  >  Gadgets   >  Help je de wereld een handje mee?
toms-for-apple-watch

Laatst bijgewerkt op januari 14, 2021

De chocoladerepen van Tony’s Chocolonely zijn niet meer uit de schappen van supermarkten weg te denken. Duurzame producten om de wereld een handje te helpen zijn toegankelijker en populairder dan ooit. Het is tenslotte een onderwerp dat leeft, meer mensen zijn zich ervan bewust. Onze favoriet, die wat ons betreft zo’n zelfde plek in de winkels verdient, is het merk TOMS. Ontdek de nieuwe WANDERLUST collectie Apple Watch ontworpen door TOMS.
Met de boodschap ‘One for One’ helpt TOMS mensen in nood, en dit begon allemaal met schoenen. Reiziger en oprichter Blake Mycoskie ontmoette in een Argentijns dorp kinderen die geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Hij richtte TOMS op, dat voor elke verkochte paar schoenen een paar schoenen schenkt aan kinderen die dit hard nodig hebben. En wat TOMS vooral favoriet maakt, is dat ze echt leuke en hippe producten ontwikkelen.

Apple Watch horlogeband

Met hun nieuwste product wil het bedrijf kansen bieden met licht. Want wat kun je allemaal bereiken met licht? Studeren na zonsondergang bijvoorbeeld, of zorgen voor een gezonde en veilige plek voor families. Koop je een kwalitatief en duurzaam geproduceerde horlogeband voor de Apple Watch, dan help je iemand in nood een jaar lang met licht op zonne-energie.
De collectie WANDERLUST is geïnspireerd door de verzameling vriendschapsbandjes van TOMS-oprichter Blake. De bandjes zijn gemaakt van geweven textiel, met een achterkant van leer. Daarnaast bevat het horloge roestvrijstalen details, wat het ideaal maakt om hem te dragen tijdens het reizen.
Toms Apple Watch
Neem snel een kijkje in de TOMS webshop, de bandjes zijn er in verschillende kleuren en patronen.
Toms Apple Watch

Andere producten die ons inspireren

Er bestaan gelukkig meer initiatieven die erop gericht zijn de wereld weer een beetje beter te maken. Dopper waterflessen zijn een goed voorbeeld hiervan. In dezelfde categorie bestaan er ook Join the Pipe waterflessen. Dit bedrijf heeft een droom: de langste waterleiding van de wereld maken om zo iedereen te voorzien van schoon drinkwater. You join the pipe?
Overigens las ik eens: “Leave nothing but footprints”. Dat zou een mooie ontwikkeling zijn, als de miljarden toeristen die de wereldbol overreizen hier allemaal een steentje aan kunnen bijdragen. Hotelwebsite BookDifferent selecteert accommodaties die een groen blaadje verdienen. Hotels die werken aan water- en energiebesparing, de lokale gemeenschap mee laten profiteren door gebruik te maken van lokale producten en werknemers uit de omgeving en denken aan het milieu bij het scheiden van afval of het gebruik van schoonmaakmiddelen. Ik vind het extra lekker slapen bij deze gedachten.
Wat vinden jullie een mooi initiatief rondom reizen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!
nieuwsbrief aanmelding

post a comment