Top
  >  Wellness & Sport   >  7x unieke sportscholen van de wereld  
unieke-sportscholen-van-de-wereld

Je sportroutine behouden tijdens een vakantie gaat niet altijd heel goed. Hoe graag je het ook wilt, vakantie is de tijd om op avontuur te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Maar waarom dan juist niet nieuwe sportscholen? Helemaal als ze zo vet zijn als deze! Lees snel verder om meer te weten te komen over de meest unieke sportscholen van de wereld.

Saints Stars, Amsterdam

We beginnen meteen dichtbij huis. Tijd om echt aan de bak te gaan want bij Saint Stars in Amsterdam word je geholpen om te kiezen wat echt bij jou past. Saints Stars biedt twee verschillende klassen: Holy Box en Holy Shred. Bij Holy Box gaat het om het verbeteren van snelheid, balans en behendigheid en bij Holy Shred gaat het om het verbeteren van de conditie. Het fijne van deze sportschool is dat je niet vastzit aan een abonnement en gewoon per les kan betalen.
unieke-sportscholen-van-de-wereld

Tulum Jungle Gym, Mexico

Een tropische gymsessie op het strand, dat is mogelijk in Mexico! Tulum Jungle Gym biedt alles wat je nodig hebt voor een goede workout. Voor het ultieme jungle gevoel zijn alle dumbbells, gewichten en materialen gemaakt van hout. Zie je het al voor je: na een goede workout gelijk een duik in de zee. En eigenlijk is dit plaatje ook nog eens foto-proof.

Throwback, New York

Terug naar de gymlessen van vroeger. De Throwback sportschool maakt het mogelijk om de old school spelletjes van de gymlessen van vroeger zo aan te passen dat het een full-body workout is. Met een groep speel je spelletjes zoals bijvoorbeeld trefbal. En zonder flink gezweet te hebben kom je deze leuke groepsles niet uit.

Four Seasons, Bora Bora

Four Seasons is een luxe resort in Bora Bora. Naast dat je verblijft in een prachtig huisje op helderblauw water, kan je er ook gebruik maken van de uitgebreide fitnessactiviteiten. Four Seasons biedt zowel activiteiten op het land aan: tennis en spinninglessen, als op en in het water: kitesurflessen en snorkelen. En voor de ultieme rustgevende ochtendsessie boek je een yogales tijdens zonsopgang.
unieke-sportscholen-wereld

The Mobile Gym, Long Island

Tijdens het drukke leventje toch ook nog naar de sportschool, maar eigenlijk geen tijd? Maak je geen zorgen, deze sport ”bus” komt naar jou. In deze bus kan je een krachttraining doen samen met een personal trainer. Er zijn verschillende apparaten en de bus heeft een groene airco, die werkt zonder dat de motor aanstaat. Geen excuses meer dat je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan. En geen zorgen, de bus rijdt niet tijdens de training.

Manderin Oriental Hotel, Las Vegas

Yoga met een prachtig uitzicht over de stad Las Vegas. Wat wil je nog meer? Manderin Oriental Hotel belooft dat een bezoekje aan hun hotel alle stress wegneemt. Dat kan ook eigenlijk niet anders als je sport met zo’n adembenemend uitzicht.

David Barton Gym, New York

De locatie van de David Barton Gym in New York zal zeker voor genoeg motivatie zorgen. Je kijkt je ogen uit tijdens het intensieve sporten in deze gerestaureerde kerk! Daarnaast staat deze gym bekend om de mix van een nachtclub en sportschool, dit zou meer uit de mensen moeten halen. Een meer iconische sportschool kan niet.
unieke-sportscholen-van-de-wereld


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment