Top
  >  Fashion & Beauty   >  Paraderen op het strand met de nieuwste zomercollectie van Protest
protest-swimwear-collectie-travel-rumors-2

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Nu de zomer ons steeds meer nadert, wordt het hoognodig tijd om een nieuw zwempak aan te schaffen. We willen namelijk maar al te graag in een nieuw, hip zwempak over het strand flaneren. Gelukkig gaat dat met de zomercollectie van Protest helemaal goed komen en zal jij de blits zijn het strand zijn. Ik noem gekleurd rijgwerk, zomerse printjes en romantische ruffels waardoor hoofden zeker zullen draaien. Laat het mooie weer maar komen, wij zijn er klaar voor!

Een ultiem zomer gevoel

Een leuke bikini of badpak is natuurlijk de kers op de taart wanneer je een strandvakantie hebt geboekt. We kunnen het niet echt uitleggen, maar het gevoel van een leuk zwempak doet veel met de zomerse kriebels in je buik. Bij de collectie van Protest weten ze hier ook wel raad mee en is de SS collectie 2019 alles wat je gewend bent van het merk: zomers, sexy voor elk figuur en uiteraard met een comfortabele fitting!
Hoe jouw lichaam er ook uitziet, elk lichaam is een bikini lichaam. Bij Protest hebben ze daarom alles in huis om jouw lichaam er op het best uit te laten zien, van een one-shoulder bikini en bandeautops tot bikini’s met heus rijgwerk en high-waist broekjes. Daarbij is de zwemkleding van Protest ook gemaakt om daadwerkelijk in te bewegen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een borst die er tussendoor piept tijdens het nemen van een duik of een badpak die iets te weinig aan de verbeelding overlaat.
Protest-swimwear-collectie-Travel-Rumors-header

Zomerse kleuren en materialen

In de zomer mag je natuurlijk los gaan met opvallende kleuren en printjes, en ook daarvoor kun je bij Protest terecht. De items in de collectie hebben namelijk zomerse stippen, tropische bloemen en sportieve strepen, uiteraard in de mix gegooid met fijne kleuren. In de zomer hoef je natuurlijk niet verplicht felle kleuren te dragen, en daarom vind je in de collectie ook donkere kleuren waardoor jouw huid nog bruiner lijkt! Van diepblauw tot bordeaux rood en zelfs zwart: jouw favoriet zit er gegarandeerd bij.
Het materiaal van de zwemkleding helpt ook zeker mee bij het vergroten van het vakantiegevoel. Zo zijn de bikini’s bewerkt met gekleurde borduursels, zacht fluweel en vind je er ook geribbelde stof om de zwemkleding subtiel doch opvallend te maken. Tel daarbij de romantische ruffels en strikjes bij op en je krijgt een collectie waar je niet snel op uitgekeken bent.
De bikini’s en badpakken zijn door hun eenvoud ideaal om naar het strand te dragen en even vluchtig een kimono of kort broekje overheen te trekken. De opvallende kleuren en prints zijn namelijk heel makkelijk te combineren met jouw vakantie garderobe! Maar ook aan dat soort kleding heeft Protest bedacht. Naast zwemkleding hebben ze ook bijpassende kimono’s, jurken en comfortabele kleding die je na een dag bakken op het strand kunt dragen. Ideaal!
protest-zomer-collectie
Gooi de bikini’s in de mix en combineer uitgesproken printjes met subtiele stoffen of ga juist voor de complete look: met de zomercollectie van Protest gaat jouw zomer zeker goed komen!

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment