Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Waarom je naar Amsterdam Open Air moet voor de tofste line up
amsterdam-open-air-line-up

Zaterdag 2 en zondag 3 juni is het weer zo ver, de achtste editie van Amsterdam Open Air! Dit  jaar vindt het festival plaats in het Amsterdamse Gaasperpark. En de line-up voor AOA2018 is al bekend gemaakt! Lees snel verder om meer te weten te komen over dit vette festival.
amsterdam-open-air-line-up

150 Verschillende artiesten

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni staan er negen stages en in totaal komen er 150 artiesten naar Amsterdam Open Air. Deze artiesten zijn een mix van internationale en lokale sterren. Onder meer Paul Woolford, Sigma, Jax Jones, Ronnie Flex, Bizzey en Jonna Fraser. Dit belooft dus een leuke tijd met echt goede muziek.

Wat is Amsterdam Open Air?

Amsterdam Open Air festival is een smeltkroes van allerlei verschillende soorten house. Tech house, deep house, techno, eclectic, UK, hiphop, disco en verschillende Afrikaanse en Arabische muzikale stijlen komen allemaal aan bod. Daarnaast biedt het festival een groot aanbod aan urban en hiphop. Dus er is echt voor ieder wat wils.
Wil je nou echt het ultieme Amsterdam Open Air gevoel creëren? Koop dan de AOA camping tickets erbij. Dan kun je drie dagen ook nog eens genieten van de Camping Stage, de Silent Disco en Music Lounge.
Wil je meer weten over Amsterdam Open Air? Neem dan een kijkje op hun site.
amsterdam-open-air-line-up


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!


Foto credits: Joni Israeli

post a comment