Top
  >  Eten & Drinken   >  Julius Bar & Grill
juliusbargrill_overview

Laatst bijgewerkt op augustus 18, 2020

Julius Bar & Grill is opgericht door chef-kok Julius Jaspers en Bert van der Leden. Het is een bar-restaurant waar moderne barbecue gerechten centraal staan. En dat proef je. Niet alleen in het eten en drinken, maar ook aan de sfeer en de inrichting. Een te gek concept, waarbij op hoog niveau wordt gebarbecued. 
In het restaurant is een enorme open fire grill aanwezig en twee Big Green Eggs om diverse voor- en hoofdgerechten maar ook nagerechten te bereiden. Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt als rookoven, pizza-oven of wokpan. De tafels bevinden zich rondom de open keuken, waardoor je veel sfeer ervaart. Beleving staat hier voorop. Er zijn grotere diner tafels in drie aparte ruimtes, de Winery, de Boardroom en de Library, die je voor privé gelegenheden kunt afhuren of je neemt plaats aan de bar of de bartafels. Wij zaten op de 15 meter lange Chesterfield bank, rondom de open keuken.

Het menu

Je kunt bij Julius Bar & Grill terecht voor een wijntje, biertje, kleine bites, een snelle hap of een uitgebreid diner. De keuze op het menu is enorm en zo is er voor ieder wat wils. Al denk je snel aan gegrild vlees, toch is er voldoende ruimte gemaakt voor vis en groente op de kaart. Julius heeft zich laten inspireren door zijn vele reizen over de wereld en dat zie je terug in de veelzijdigheid van de kaart. Alles bereid met veel aandacht en kwaliteit.
Wij mochten gebruik maken van een proeferij: allerlei kleine hapjes van de gerechten die op de kaart staan. Smullen! Ook al wisten wij dat er nog zoveel aan kwam: laten staan vonden wij zonde. Een heerlijke fles rode wijn maakte de avond compleet. Met een te volle buik van al dat lekkers, bedankten wij de chef en de restaurant manager en verlieten wij het restaurant. Wij vinden het zeker een aanrader en komen er graag nog eens terug!
Heb je genoeg inspiratie op gedaan en wil je thuis meteen aan de slag op jouw barbecue of Green Egg? Neem dan één van de door Julius zelfgemaakte barbecue-sauzen mee.
Website: Julius Bar & Grill
Openingstijden: maandag t/m donderdag 17.00-01.00 uur, vrijdag en zaterdag 17.00-02.00 uur en op zondag 16.00-01.00 uur.

Julius Bar & Grill

Julius Bar & Grill

Ben jij er al geweest of zou je graag eens willen gaan? Vertel het ons!


>> Nog meer lekker tafelen? Bekijk al onze tips in de categorie eten & drinken. <<

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment