Top
  >  Eten & Drinken   >  BookDinners: eenvoudig en culinair genieten in een handomdraai

Laatst bijgewerkt op juli 14, 2020

Lekker eten is een must, maar een gezellige middag of avond is nog veel belangrijker. Om verzekerd te zijn van tongstrelende gerechten én een fijne sfeer moet jij je een weg banen door het oerwoud aan restaurants. Een tijdrovende en lastige klus. BookDinners, het grootste sociale restaurantplatform van Nederland, biedt uitkomst. Via een handige zoekmachine kies je eenvoudig uit duizenden restaurants.

BookDinners

BookDinners is dé nieuwe manier van restaurants ontdekken. Je zoekt en vindt restaurants op dezelfde manier waarop jij je vrienden om advies vraagt. Een slimme zoekmachine stelt jou vragen over de gewenste plaats van je restaurantbezoek, op welk moment je wilt eten, van welke keuken je houdt en welk soort restaurant. Uiteindelijk blijven er 10 resultaten over waar jouw nieuwe favoriete restaurant ongetwijfeld tussen zit. Afhankelijk van de gelegenheid kies je voor een snelle hap, smaakvolle en authentieke gerechten in een Franse bistro of luxe tafelen in een chique setting met een sublieme service. Ook aan de terrasliefhebbers is gedacht. Van een borrel tot uitgebreid dineren met je gezicht in de zon, aan keuze geen gebrek.

bookdinners

Inspiratie

Je vindt niet alleen jouw favoriete restaurant via BookDinners, je kunt er ook terecht voor de nodige inspiratie. Chefs, sommeliers en foodspecialisten vertellen jou alles wat je wilt weten op culinair gebied. Van de lekkerste vleesgerechten tot de beste wijnspijs combinaties. Dat smaakt naar meer! Restaurants die je nog wilt bezoeken of waarvan je al fan bent, sla je via BookDinners eenvoudig op in je persoonlijke profiel. Zo leert BookDinners je steeds beter kennen en krijg je regelmatig nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses te zien. Naast je favoriete restaurants kun je ook vrienden, familie en collega’s toevoegen aan je profiel. Zo creëer je een persoonlijke online restaurantgids en heb je voor ieder moment een passend restaurant bij de hand.

bookdinners

post a comment