Top
  >  Eten & Drinken   >  Restaurant Miyagi And Jones in Utrecht
restaurant-utrecht-miyagi-jones

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Heerlijk eten kun je er zeker. Het nieuwe restaurant Miyagi and Jones is dé plek voor Asian streetfood, sushi, goede wijnen, Aziatische biertjes en heerlijke cocktails! Een mix tussen het oosten (Miyagi) en het westen (Jones) zorgen voor liefde dat zeker door de maag gaat! Ontdek restaurant Miyagi and Jones.

Miyagi and Jones

Je vindt het restaurant aan de kans van het Beatrixgebouw en het Jaarbeursplein. Wat van buiten een bescheiden, klein, restaurant lijkt, is vanbinnen een hippe (grote) tent met voldoende zit mogelijkheden. Ook zijn er lange bartafels te vinden en kun je natuurlijk altijd plaatsnemen aan de bar. Buiten kun je tijdens een zonnige dag plaats nemen op het terras.

restaurant utrecht miyagi & jones

Zelfs het toilet is hip!

Het restaurant is aangekleed met moderne meubels en er is gekozen voor materialen zoals hout en metaal. De grote muurschilderingen vallen je meteen op. Wij hadden het genoegen om naast een heeeule dikke sumo te mogen plaatsnemen.
restaurant utrecht miyagi & jones
Oh en tot slot: mocht je een wijntje bestellen, vergeet dan niet naar de leuke quotes op de wijnglazen te letten.
restaurant utrecht miyagi & jones
De kaart biedt ruime keuze: je kunt kiezen uit 65 gerechten. Bestel de gerechtjes los, of kies voor een 3 gangendiner. Per gang kies je 2 gerechtjes per persoon, wat overigens meer dan genoeg is! Een must-try is sowieso de pekingeend en de gebakken biedstuk met curry!
restaurant utrecht miyagi & jones
Sluit je diner af met deze heerlijke toeten!
restaurant utrecht miyagi & jones

Ben je in Utrecht?

Breng dan zeker een bezoek aan deze fijne plek! Je vindt restaurant Miyagi and Jones aan het Veemarktplein 42 in Utrecht. Geniet ervan!
Reserveer

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment