Top
  >  Eten & Drinken   >  Rex: een compleet gerestyled restaurant in Hilversum
restaurant-hilversum

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Restaurant Rex in Hilversum: overdag eet je er de lekkerste gerechten en ’s avonds drink je, terwijl je voetjes van de vloer gaan, heerlijke cocktails. Het restaurant heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan; zowel het interieur als de menukaart is vernieuwd. Een ware hotspot om je vrije uren te vertoeven onder het genot van heerlijk eten en drinken. 
Restaurant Rex bevindt zich in een oud bioscooppand in het centrum van Hilversum. Het restaurant is inmiddels al meer dan 10 jaar gevestigd in de Gooische stad en is dé plek waar mensen samenkomen. Onlangs is Rex helemaal gerestyled en met alle liefde bezochten wij dan ook Rex en genoten wij van de heerlijke gerechten!
restaurant-hilversum-rex

Een nieuw jasje

Het thema van het nieuwe interieur is art deco met een vleugje Miami; bloemenprints en geometrische vormen komen samen met kleuren als diepgroen, marmer, oudroze en donkerrood. In het restaurant staan hoge tafels en groene krukken, maar ook marmeren tafels en ronde, fluwelen zetels.
restaurant-hilversum-rex
restaurant-hilversum-rex

Streetfood

De nieuwe kaart staat vol lekkere en internationale ‘streetfood’ gerechten. Van een Japanse sashimi of Indonesische rendang tot Mexicaanse taco’s, je vindt het er allemaal. Het eten wordt geserveerd in het formaat van een tussengerecht, wat het perfect maakt om te delen en zorgt gegarandeerd voor een avond lang tafelen. Gelukkig zijn lunchklassiekers als steak tartare, Philly steak sandwich en de salade met kip en truffel op de kaart gebleven; die kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ook de heerlijke cocktails vind je terug op de nieuwe menukaart.
restaurant-hilversum-rex

restaurant-hilversum-rex

R&B en hiphop

Halverwege de avond loopt het langzaamaan vol en ontstaat er een gezellige sfeer. Wanneer de avond valt, neemt de DJ plaats achter de draaitafel en hoor je old school R&B en hiphop nummers. Waar vroeger filmpremières gegeven werden, staan liefhebbers nu te dansen rondom de U-vormige bar.
restaurant-hilversum-rex

Restaurantgegevens

Adres: Groest 23, in Hilversum
Openingstijden: maandag t/m donderdag geopend van 11:00 uur tot 01:00 uur, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 03:00 uur en op zondag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.
Website: Restaurant Rex


Meer leuke plekken ontdekken voor een etentje?

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment