Top
  >  Eten & Drinken   >  SEM – Sla En Meer
sem-sla-en-meer

Laatst bijgewerkt op januari 14, 2021

SEM, Sla En Meer, staat niet alleen voor lekkere en gezonde sla, maar ook biologische sla. Makkelijk, lekker en gezond eten, dat is waar het om draait in deze nieuwe hotspot in Amersfoort. Diverse salade combinaties, verse soepen, geperste sappen, en huisgemaakte suikervrije taarten. Snoepen was nog nooit zo leuk! Ook voor een borrel ben je welkom. Probeer bijvoorbeeld eens een biologisch wijntje of glutenvrij biertje.
Restaurants in Amersfoort

Wat er op het menu staat

Elk seizoen wordt de kaart aangepast met ingrediënten, zoals seizoen groenten, die dat seizoen goed verkrijgbaar zijn. Hiermee worden weer heerlijke creaties gemaakt en aangeboden in de winkel. Er is voldoende plek om het direct op te eten, maar meenemen, afhalen of thuisbezorgen kan ook. Niets weerhoud je van gezond eten!
Restaurants in Amersfoort
Restaurants in Amersfoort

Ook wat voor de boer

Bij SEM wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten zoals vlees, zuivel, granen, eieren en wijn, en biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Ook is er nagedacht over fairtrade producten zoals de koffie, thee en water die geschonken worden.
Restaurants in Amersfoort

Do it yourself

Neem het lekkere van SEM mee naar huis! Zo kun je bijvoorbeeld koffie, thee, mosters en olijfolie kopen. Neem je eigen flesje mee en vul deze met een olijfolie of balsamico naar keuze! Take-away koffie? Vul je eigen mok en je bent voorzien van een bakkie pleur on the go. Oh en je krijgt dan ook nog eens 15% korting. Leuk toch?!
Restaurants in Amersfoort
Website: SEM – Sla En Meer

In Zwolle liggen mijn roots, maar in de wereld mijn hart. Met Travel Rumors probeer ik zoveel mogelijk plekken te ontdekken en verhalen te vertellen. Reis je met mij mee? Liefs, Danielle

post a comment