Top
  >  Gadgets   >  5x handige ski apps
ski-apps

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Van een app die je de hele dag op de piste volgt tot een app die je waarschuwt wanneer er hoge risico’s zijn: dit zijn 5 handige ski apps om te downloaden voor je wintersportvakantie. 

Skiline

De app Skiline houdt voor je bij hoeveel kilometer je hebt afgelegd op je ski’s. Ook kun je erop zien welke pistes je hebt gedaan én kun je je actie-video’s en speedfoto’s erop terugkijken. Je hoeft alleen maar je skipasnummer in te voeren.

Snowsafe

Met de Snowsafe app verkrijg je de weervoorspelling in jouw skigebied, kun je hellingen meten, wordt er een waarschuwing naar je gestuurd indien er hoge risico’s zijn en krijg je informatie over de lawines.

Ski Tracks

Ski Tracks: een handige app die je hele dag op de piste volgt. Na een lekker dagje wintersport vraag je gemakkelijk op wat je prestaties zijn, en kun je deze uiteraard vergelijken met je entourage.

Skadi

Deze app denkt met je mee als je op de piste bent. Er word je vertelt welke route je het beste kunt nemen, je wordt meegenomen op skisafari en je krijgt te horen waar je terecht kunt voor een lekkere lunch. Handig: de app werkt met stem instructies. Zo kun je je telefoon lekker in je zak houden!

First Tracks

Vat de naam van de app niet verkeerd op; hij is niet bedoeld voor beginnende skiërs. Met First Tracks kun je twee wekkers zetten. De één indien er ’s nachts geen sneeuw is gevallen en je wat langer kunt blijven liggen, en de ander indien het ’s nachts goed gesneeuwd heeft en je er vroeg uit gaat. Zo bevindt je je als één van de eersten in de verse sneeuw!
ski-apps


Meer lezen over wintersport?

Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment