Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Top 5 gratis lichtshows over heel de wereld
lichtshow-gratis-hong-kong-symphony-of-lights

Laatst bijgewerkt op januari 13, 2021

Zin om schitterend je dag af te sluiten? Dan zijn deze prachtige lichtshows iets waar jij heen moet. Lees snel verder voor de top 5 gratis lichtshows over heel de wereld!

Dean Park fountain, in Shrewsbury

Het grote lichtspektakel in Screwsbury is weer van start gegaan. Vanaf 15 mei tot 15 oktober kun je de fonteinen in Dean Park zien schitteren. Kleuren, muziek en lichtjes; daar draait het om. De lichtshow duurt 45 minuten.

VIVID, in Sydney

Zie Sydney’s iconische bezienswaardigheden oplichten tijdens VIVID. Deze licht & kunst show is te zien vanaf 25 mei tot 16 juni en is zeker een must om heen te gaan. Ga op doordeweekse dagen om de drukte te vermijden en geniet!
lichtshow-gratis-sydney-vivid

Fete des Lumieres, in Lyon

Voor vier dagen lang kan jij in Lyon genieten van alle magische lichten. Door de meer dan 50 lichtinstallaties zul jij een unieke ervaring beleven. Gebouwen, straten, pleinen en parken, het zal allemaal prachtig belicht zijn. Dit is van 6 december tot 9 december.

Crane Dance, in Singapore

De naam zegt het al; dansende kraanvogels. Crane Dance is niet alleen zomaar een lichtshow, nee, dit is een show met een verhaal over twee mechanische kraanvogels die veranderen in een echt paar vogels. Benieuwd? Bezoek dan deze bijzondere show vanaf 1 mei t/m 31 juli en ga mee in de journey of love.
lichtshow-gratis-singapore-crane-dance

Symphony of Lights, in Hong Kong

Geniet van uitzicht over de skyline van Hong Kong. Symphony of Lights is een hulde van de stad en mensen hun diversiteit, energie en levenskracht. Lasers en lichtjes zijn toegevoegd om jou een unieke ervaring te laten beleven. Elke dag vanaf 20:00-20:30 kun je terecht om Hong Kong eens anders te zien.
lichtshow-gratis-hong-kong-symphony-of-lights


Opzoek naar meer bijzondere belevenissen?

Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment