Top
  >  Wintersport   >  Mooiste skivakanties in winters Utah, Amerika
utah-amerika

Voor skivakanties in Utah, Amerika is de slogan “The Greatest Snow on Earth” en dit is niet voor niets. In dit deel van de Rocky Mountains valt namelijk gemiddeld 12 meter fijne poedersneeuw per jaar. Ideaal voor wintersport!

Skigebieden rondom Salt Lake City, Utah

De skigebieden hebben voor iedereen wat te bieden en zijn goed bereikbaar vanuit Salt Lake City; ze liggen allemaal op minder dan 45 minuten rijden van de luchthaven Salt Lake City International Airport. Salt Lake City draagt dus niet voor niets de bijnaam ‘Ski City’. De dichtstbijzijnde skigebieden zijn Park City Mountain, Snowbird, Brighton en Solitude. Park City Mountain is het grootste skigebied van de Verenigde Staten. Hiernaast zijn er in Utah twee van de in totaal drie ski-only gebieden te vinden: Alta en Deer Valley. Ben je op zoek naar een luxe vakantie? Dan is Deer Valley perfect. Wil je met de familie op wintersport? Dan zit je goed in het diverse Brighton. Overigens kunnen ook freeriders hun hart ophalen in Utah dankzij de geweldige backcountry mogelijkheden.
utah-amerika


Meer lezen over wintersport?

Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment