Top
  >  Rondreizen & Backpacken   >  Een wereldreis met een ultra luxe cruiseschip
borabora-cruiseschip-bestemming-ms-columbus-wereldreis

Laatst bijgewerkt op januari 29, 2021

Heb je vliegangst, maar wil je toch de wereld ontdekken? Dan is hier de beste oplossing ooit. Ga de wereld rond met een super luxe cruiseschip. Ben je er klaar voor om de reis van je dromen te maken? Lees dan snel verder.

De wereldreis

Op 6 januari 2019 stap je op het cruiseschip MS Columbus in Amsterdam en begin je aan een 121 dagen lang durende reis rond de wereld. Dit luxe schip met een Brits sfeertje zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bora Bora, Sidney, Hong Kong en Lissabon zullen onder andere super leuke tussenstoppen zijn (bekijk hier de route). Je hebt heel de dag de tijd om jouw favoriete stad te verkennen, want het cruiseschip vaart in de nacht.
borabora-cruiseschip-bestemming-ms-columbus-wereldreis

Activiteiten op de MS Columbus

Verveling op het schip zelf zal niet gebeuren. Entertainment, feestjes, activiteiten, sport en wellness, overal is aan gedacht. Het schip is alleen voor volwassenen en dat betekent dus geen kinderactiviteiten, wel voldoende cocktailparty’s! Boek je deze reis via Kras, dan is er voor de afvaart een cocktailparty. Dit is een ideaal moment om de Nederlandse reizigers te ontmoeten en te proosten op een bijzondere reis.

Overnachten op de MS Columbus

Je kan een binnenhut, buitenhut, balkonhut of een suite boeken. De binnenhutten zijn beschikbaar tot max. twee personen en zijn inclusief minibar en airco. De buitenhutten zijn beschikbaar tot max. twee personen en zijn inclusief raam, minibar en airco. De balkonhutten zijn beschikbaar tot max. twee personen en zijn inclusief balkon, raam en airco. De suites zijn beschikbaar tot max. twee personen en zijn inclusief balkon, raam en airco, maar deze kamers zijn wat groter dan de andere kamers (34 m2).

Kosten ultra luxe cruise

De kosten van deze onvergetelijke reis zijn inclusief overnachting, de reis, het volpension, snacks én cocktails, rond de 10.000 euro per persoon. Heb je een geldboom, wat geldrolletjes in je sokkenla of nog wat vakantiedagen over? Boek deze ultieme kans!


Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment