Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  Festival Georgie’s Wundergarten
georgies-wundergarten

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Georgie’s Wundergarten; het festival voor de idealistische Amsterdammers. Al jaren lang organiseren de tegendraadse, idealistische Georgie feesten voor iedereen uit Amsterdam. De bedoeling van Georgie’s Wundergarten is om mensen aan te laten sluiten bij Lijst Georgie: een sociaal-ideologische partij. Benieuwd naar dit alternatieve festival? Lees snel verder.
festival-georgie's-wundergarten-amsterdam

Een festival met een boodschap

Er is een boodschap die Georgie wil overbrengen met Georgie’s Wundergarten: saamhorigheid is key en samen bouwen aan een vredelievende wereld is van nu. Dit willen zij niet alleen laten blijken tijdens het festival, maar ook door de politieke partij Lijst Georgie. Op de site van Georgie’s Wundergarten kun je dagbiljetten (tickets) kopen, met iedere bijdrage wordt de bouw van het “Georgiaanse Utopia” verder gerealiseerd. Verder geldt er ook een belangrijke regel op het festival: telefoons zijn niet toegestaan, omdat het om het oprecht samenzijn draait.

Informatie Georgie’s Wundergarten

Dit alternatieve hippie-stijl feest zal plaatsvinden op 7 juli 2018 op Riekerhaven in Amsterdam. Een dag ticket kost €39,50, een nacht ticket kost €12,50, en een dag & nacht ticket €50,00. Het festival is van 12:00 tot 23:00.
Samen zijn we meer dan alleen / Samen kunnen we alles aan / Samen bouwen we iets magisch. Meer info en tickets via Georgie’s Wundergarten.


Wil je meer festivals bezoeken met foodtrucks?

Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment