WIN het boek: de mooiste routes voor je roadtrip door Zuid-Europa

roadtrip-zuid-europa

Roadtrippen wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Als je met een huurauto op reis gaat ben je veel vrijer en flexibeler. En wat is er leuker dan langs de tofste plekken rijden, eten op de gezelligste terrasjes en tot zonsondergang op de mooiste stranden blijven? Sunny Cars heeft een boek uitgebracht met de 6 mooiste routes voor een roadtrip door Zuid-Europa, tips voor de leukste plekken om te stoppen onderweg, de fijnste hotels om te verblijven en de restaurants met het lekkerste eten. Benieuwd naar het boek? Lees snel verder. 

On a roadtrip

In het boek ‘On a roadtrip’ lees je over de mooiste routes voor je reis door Zuid-Europa. Ga je graag goed voorbereid op reis? Met dit boek stippel je de perfecte roadtrip uit door 6 geliefde bestemmingen. Zo vind je er routes door Italië, Spanje, Kreta, Portugal, Kroatië en Frankrijk. Je wordt meegenomen langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de leukste plekken om tussendoor te stoppen. Ook vind je er handige kaarten, duidelijke etappes en alle informatie die je nodig hebt als je naar een bestemming vliegt en een auto gaat huren. Bij de handige etappes staat aangegeven hoeveel kilometer de etappe bedraagt; zo bepaal je zelf hoeveel je per dag wilt rijden. Hét ultieme boek voor de echte roadtrippers.

roadtrip-zuid-europa

Win!

Benieuwd geworden naar het boek? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk 3 boeken weggeven! Je kunt hem winnen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Als je hebt gewonnen laten we je dit weten via de mail die je hebt ingevoerd. Meedoen kan van 28 november t/m 2 december 2018. We maken de winnaar bekend op 3 december 2018.

JA IK DOE MEE! 

*Onder alle nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen kiezen wij 3 winnaars. Heb jij je aangemeld voor de nieuwsbrief of sta je al in onze database? Laat het dan onderaan dit artikel weten door een reactie te plaatsen. Winnaars worden willekeurig gekozen uit alle nieuwe aanmeldingen óf huidige ontvangers die een reactie hebben geplaatst. Over de winnaars kan niet worden gecorrespondeert. Wanneer je je aanmeldt ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief. No worries: we gaan je echt niet spammen. We sturen maximaal 1 keer per week een mailtje zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws. Ben je er zat van? Dan meld je je gewoon weer af. Alhoewel we natuurlijk hopen van niet 😉 

Heb je niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag lezen? Je kunt het boek On a Roadtrip bestellen via bol.com voor €19,99 euro.

Happy roadtripping!


Nog meer inspiratie opdoen voor een roadtrip? Lees dan hier onze verhalen over een 10 daagse roadtrip door Kroatië.

Loading Facebook Comments ...

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *