Restaurant & Bar Kanarie Club, Amsterdam

De Kanarie Club heeft haar deuren geopened in Amsterdams bekende ‘ De Hallen’. Het is de perfecte balans tussen werk en vrije tijd. Zo is er de mogelijkheid om lekker met je laptop aan het werk te gaan, te genieten van één van de vele gerechten op de kaart of plaats te nemen aan de bar voor cocktails met heerlijke bites. De plek voor ieder ochtend mens en de nachtbrakers onder ons!

restaurant Kanarie Club Amsterdam

Met de naam zelf, maar ook het interieur (zitjes in de vorm van een vogelho), de namen van de gerechten en het grote zwembad bij de bar, is een gevoel van vrijheid, niet opgesloten zitten, gecreëerd. Zelfs de Ten Kater Brunch, waar je iedere zondag van kunt genieten, is een toffe knipoog naar de vogels die niet van een kater houden.

Het personeel zit vol energie en is erg vriendelijk. In het weekend dat wij er waren, zat de sfeer er goed in. Het was lekker druk en een DJ was aan het draaien. Iedereen was lekker aan het rondfladderen. Gezien de lokatie, in De Hallen, is het een leuke plek om je dag te besteden en te genieten van een drankje en een hapje.

restaurant Kanarie Club Amsterdam

Het is niet voor niets een all day dining concept. Begin je dag met ontbijt gerechten zoals wentelteefjes, Eggs benedict of boeren yoghurt. Voor je middag boost, kun je genieten van gerechten zoals burgers (vlees of vegetarisch) en salades. Start je avond met een heerlijk diner, met een ruime keuze aan gerechten die je kunt combineren. Je kunt ze als losse gerechten bestellen, maar natuurlijk ook als 3-, 4-, of 5- gangen diner. Voor de zoetekauw is er genoeg keuze aan heerlijke desserts!

restaurant Kanarie Club Amsterdam

Voor de dorstigen onder ons die houden van een midnight snack: geniet van een heerlijk gas wijn, een mixje, bier, G&T of een cocktail, gecombineerd met kleine bar hapjes, terwijl een DJ op donderdag, vrijdag en zaterdag live draait.

Het interieur is geinspireerd op de geschiedenis van het pand, waarbij het diende als tramremise en kraakpand. Dit zie je terug in de stalenconstructie aan de bar en het grote zwembad op de bovenverdieping bij de bar.

restaurant Kanarie Club Amsterdam

Contact & Info
Bellamyplein 51
1053 AT Amsterdam
Telefoon nummer: 0202181775
Website: Kanarie Club 

Open van maandag t/m zondag, tussen 8.30 en 2.30 uur. Bekijk de actuele openingstijden op de website.

Psst. Do(n’t) tell!

Foto credits: Maarten Willemstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *