Top
  >  Vervoer   >  Voordelig vliegen met Emirates

Heerlijk even tot rust komen op het strand van Mauritius, lokale delicatessen proeven in Hong Kong of het bruisende Dubai ontdekken. Opnieuw biedt Emirates vluchten naar alle hoeken van de wereld, voor Economy en Business Class, voor aangename prijzen. Je kunt kiezen voor een van de 20 bestemmingen. Wel snel zijn: boeken kan t/m 20 september 2018.

Goedkope Emirates vluchten

Voor iedereen die graag last minute hun reizen boekt en in september of oktober nog van de zon wilt genieten is deze actie zeker aantrekkelijk, maar ook voor mensen die alvast hun reis voor begin volgend jaar willen boeken. De Economy Class vluchten vertrekken van 16 september 2018 tot 30 maart 2019. In Business Class vlieg je tussen 5 december 2018 en 30 maart 2019 de wereld rond op de meest comfortabele manier. Deze actie is jouw kans om in stijl te reizen met de echte Emirates ervaring.

Emirates’ Economy Class

De vluchten met Emirates

Voordelig vliegen kan bijvoorbeeld naar: Dubai; Economy Class* vanaf 489 euro en Business Class** vanaf 1.965 euro, Singapore; Economy Class* vanaf 595 euro en Business Class** vanaf 2.046 euro, Hong Kong; Economy Class* vanaf 569 euro en Business Class** vanaf 2.012 euro. Maar er is nog veel meer! Bekijk hier de volledige lijst.
* Minimaal 10 dagen voor vertrek te boeken
** Minimaal 90 dagen voor vertrek te boeken

Emirates’ Business Class

Emirates

Emirates heeft een uitgebreid netwerk: ze verbinden 160 bestemmingen in 85 landen met elkaar. Hierdoor profiteren reizigers van de naadloos-aansluitende verbindingen tussen Amsterdam en Azië, de Indische Oceaan, Australië, en Nieuw-Zeeland, via de hub in Dubai.
De vanaf-prijzen zijn voor retourtickets, en per persoon. De speciale prijzen zijn van toepassing indien beschikbaar, en ook de individuele voorwaarden zijn van toepassing. Voor meer informatie over Emirates, en het boeken van een vlucht, ga naar www.emirates.nl.


Meer vakantiedeals? Klik hier.

post a comment