Top
  >  Dagje Weg & Festivals   >  5 van de laatste festivals van het seizoen
laatste-festivals-seizoen

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Het festivalseizoen loopt naar zijn einde, maar gelukkig hebben we er nog een aantal tegoed! Deze maand zijn er nog een aantal festivals waar je lekker los kunt gaan voordat de herfst begint. We hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

De Vliegende Vrienden, in Eindhoven, Amsterdam en Zwolle

Op zaterdag 15 september 2018 is op 3 locaties het festival De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Het festival is een combinatie van twee van Nederlands grootste muziekevenementen: The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE. Bij dit feest komen de grootste DJ’s en artiesen van Nederland per helikopter naar Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. In unieke, onverwachte duo’s gaan zij in de stijl van De Vrienden van Amstel LIVE een te gekke show neerzetten. Met namen als Marco Borsato, Typhoon, Lil’ Kleine, Maan, Fedde Le Grand, Anouk en VanVelzen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €59,95.

LINDA Festival, in Zaandam

In september bestaat LINDA. 15 jaar en dit wordt geviert op het LINDA.festival. Een festvial waar je kunt genieten van muziek en heerlijk eten en drinken. Ook is er een LINDA.feesttent met leuke optredens, zijn er intieme talks in de LINDA.kas, kan je heerlijke beautybehandelingen ondergaan in de Beautywasstraat én kan je er shoppen. Dit jaar zijn er ook weer verschillende workshops met de leukste BN’ers, zo krijg je bijvoorbeeld kledingadvies van Fred van Leer. Uiteraard is Linda zelf ook aanwezig. Het festival vindt plaats op het Hembrugterrein in Zaandam en een kaartje kost 20 euro.

Breda Barst, in Breda

Een festival waarvan het programma voor twee dagen vol staat met rock, metal, pop, elektro, punk, dance en hiphop. De locatie van het festival is Bredase stadspark Valkenberg. Of je nu voor de gezelligheid komt of voor de muziek, met je kinderen of met vrienden, uit de buurt komt of niet, dit festival is voor iedereen. Voorgaande jaren traden artiesten op zoals Racoon, Hardwell, Dio, Jett Rebbel, Therapy?, Go Back To The Zoo, The Boxer Rebellion en nog veel meer. Breda Barst vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 september. De entree is gratis! Klik hier voor meer informatie over dit festival.
Fotocredits: MEMP. 

Wynwood FSTVL, in Amsterdam

29 September 2018 is het zover: Kris Kross Amsterdam organiseert hun allereerste festival, Wynwood FSTVL. Het festival is geïnspireerd op een wijk in Miami met dezelfde naam. Op het feest kan je live-kunstenaars, bijzonder streetfood, kleurrijke street-arts en natuurlijk muziek verwachten. Er zijn 5 verschillende stages, onder andere de Kris Kross x Rewind Stage met uiteraard Kris Kross zelf, en de Snelle Planga Stage met Donnie. Tickets zijn nog beperkt verkrijgbaar, en kosten vanaf 29,75 euro.

Castle of Love Festival, in Kerkrade

Het 13e jaar op rij voor dit festival: Castle of Love Festival. Castle of Love is één van de bekendste en oudste dancefestivals van Limburg. Aankomende zaterdag 22 en zondag 23 september is dit gezellige feest terug! Het festival vindt plaats bij het middeleeuwse Kasteel Erenstein in Kerkrade. Dit jaar zijn er nieuwe area’s en komen er ruim 70 dj’s die het historische landgoed om gaan toveren tot een groot dancespektakel. Bij dit festival is er 100% drooggarantie: elke stage is overdekt. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 32,45.

Vis je net naast de boot? Niet getreurd: in oktober begint Amsterdam Dance Event alweer!


Meer festival inspiratie opdoen?

post a comment