Top
  >  Fashion & Beauty   >  Wintersport zonnebrand: bescherm je huid op de piste
wintersport-zonnebrand-2

Laatst bijgewerkt op juli 23, 2020

Als je geluk hebt, sta je de hele dag op een zonnige piste, maar het is niet slim om dit te doen zonder goede bescherming van je huid. In de bergen is de straling namelijk 30% hoger dan normaal! De sneeuw weerkaatst ruim 85% van de UV-stralen. Een goede reden dus om je huid goed in te smeren, ook als je even op het terras gaat zitten!
Zonnebrandcrèmes die je in de zomer gebruikt zijn meestal op waterbasis. Deze crèmes kunnen bevriezen op je huid als het koud is. Tijdens je wintersport kun je dus beter iets passends gebruiken om je huid te beschermen. Wintersport zonnebrandcrème is vetter en is dus goed voor gebruik in de kou. De vetten in deze crème zorgen ervoor dat het niet kan bevriezen en dat het goed smeerbaar blijft. Hierdoor ben je goed beschermd, en het voorkomt ook nog eens uitdroging van de huid!

Ski Face Cream

Etos verkoopt een Ski face cream in factor 30 en 50. Deze crème is speciaal voor je gezicht en beschermt je huid tegen de sterke UVA- en UVB-straling. In de crème zit vitamine E, deze hydrateert en helpt huidveroudering tegen te gaan. Ook vind je er een Ski-kids cream met factor 50, die de huid van je kind beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon. Naast de crèmes bevat deze lijn ook een Ski combi stick in factor 30 en 50. Deze combi stick heeft een handige ingebouwde lipbalm en aan de andere kant vind je een gezichtscrème. Snel last van schrale lippen? De Ski Lip Therapy is your best friend! Deze lipbalm met kokosolie herstelt en verzacht gebarsten lippen. Verkrijgbaar bij Etos vanaf €1,89.
wintersport-zonnebrand


Meer wintersport tips?

Volg jij ons al op social media? Via Instagram kun je live meegenieten van onze avonturen die wij delen op onze Insta Story en tijdlijn. Op Facebook delen we alle artikelen, zodat je zeker weet dat je niets mist. Wil jij helemaal niets missen? Zorg dan dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Deze versturen wij 1x per week met alle laatste berichten. Reis met ons mee en volg ons!

post a comment