Top
  >  Eten & Drinken   >  3x De zoetste Zwolse hotspots
zoetste-hotspots-zwolle

Laatst bijgewerkt op december 3, 2020

Chocolade, cakejes, taarten, cupcakes, stroopwafels, kokosballen, dadelkoeken, macarons, fudge, pistache ijs, chocolade ijs, ijs ijs ijs, popcorn, rocky road. Kom maar door met al die zoetigheid, we love it! Daarom een piep klein lijstje van de zoetste zaakjes in Zwolle.

Petit Macaron

De naam zegt het al: dit kleine zaakje is gevuld met macarons. Het is een must-visit voor echte fans, want de macarons van Petit Macaron bevatten verse vruchten, nootjes en de meest bijzondere specerijen. Petit Macaron is misschien wel het kleinste winkeltje van Zwolle, dus pas op dat je hem niet voorbij loopt!

Website: Petit Macaron
Openingstijden: vrijdag van 13.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.
Zwolse food hotspots in Zwolle

Snoeptastisch!

Voor deze winkel bestaat gewoon geen betere naam. Chocolade bikkels, biologisch vruchtenijs en Italiaans ijs, homemade fudge, luchtige meringues, macarons en natuurlijk allerlei soorten snoep. Probeer maar eens met lege handen de winkel te verlaten, ons is het in ieder geval niet gelukt.

Website: Snoeptastisch!
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag. Bekijk de website voor de exacte openingstijden.
Zwolse food hotspots in Zwolle

De Gillende Keukenmeiden

Eentje die zeker niet mag ontbreken op deze lijst, zijn de baksels van De Gillende Keukenmeiden. Stuk voor stuk geweldig om te zien en finger lickin’ good. Onze favoriet: de blondie. Of de Banoffee… Moeilijk! Wil je niet kiezen, maar van alles wat proberen? Groot gelijk. Ga dan voor een heerlijke high tea of high wine en proef maar raak.

Website: De Gillende Keukenmeiden
Openingstijden: dinsdag t/m zondag. Kijk voor de exacte openingstijden op Facebook.

Zwolse food hotspots in Zwolle

De Gillende Keukenmeiden

Weet jij nog een plek in Zwolle waar je kunt smullen van zoetigheden? Deel het in een reactie!

Psst. Do(n’t) tell!


>>Nog meer genieten in deze fijne stad? Bekijk de top 10 hotspots in Zwolle, waar je lekker kunt lunchen en ontdek culinair Zwolle.<<


 

post a comment